Der kommer et smartwatch fra kineserproducent

ZTE – kinesisk mobilproducent vil nu tage skridtet og melde sig ind i kampen med apple, samsung og google om de nye smarte smartwatches.

Man kunne jo næsten ha sat sine penge på at et kinesisk elektronikfirma ville melde sig på banen og lave en såkaldt “kopi” af uret, og det har ZTE altså besluttet sig for at gøre. ZTE er ikke uvant med at konstruere og producere elektronik, de producere nemlig også smartphones i stor stil, dog ikke til det europæiske marked (endnu)

Det kinesiske smartwatch skulle eftersigende få alle de samme funktioner som den sydkoreanske mobilgigant Samsung og LG også tilbyder, dog vil vi kunne forvente langt lavere priser end hos deres koreanske naboer.

Uret skal ifølge planen, sælges fra 2014 til Kina og så senere hen også til det amerikanske mobilmarked og det europæiske. Om uret landet i Danmark er ikke sikkert, og teleselskaberne kender stadig intet til dette smartwatch.