Samsung Galaxy S5 får Aludesign og 4GB ram

De nyeste rygter går på at Samsung Galaxy S5 vil få alu design efter flere har brokket sig over at samsungs mobiler har virket for billige og “plastikagtige” ud. Udover aludesign, vil mobiltelefonen også blive udstyret med hele 4GB ram, så der vil være nok hukommelse til at håndtere alt multitasking og de opgaver man nu kaster efter mobilen.

Smartphonen skulle også få et 16mp kamera samt en photosensor leveret af Sony. Sony må siges lige nu at have det bedste kamera til deres mobiltelefon Xperia z1 lige nu. Processoren i S5 skulle blive på 64 bit, ligesom den nye Iphone 5S også har. Dette skulle give den dobbelt så hurtig dataudveksling samt datahåndtering. Alle mobiler idag kører med 32-Bit, og det er kun Apple der har taget skridtet videre og leveret en mobil med 64-Bit. Hvornår Galaxy S5 skulle blive lanceret og komme på hylderne hos teleselskaberne, melder rygterne ikke noget om endnu. Men vi følger selvfølgelig sagen nøje.