Ipad Air er hurtig i geekbenchtest

13.10.30-iPad_Air-GeekbenchSå kom apples nye Ipad Air i butikkerne Fredag den 1 november 2013. Og nøøøj hvor har vi glædet os 🙂

Vi strøg ned i butikken og købte et eksemplar inden den blev totalt udsolgt, vi kan meddele at Fona på strøget kun havde fået 11 stk´s hjem af den populære ipad air, hvilket vi synes var lige i underkanten.

Ipad Air er både tyndere, lettere og smukkere end sin foregænger, og det mærker man med det samme man får den i hænderne, VIRKELIG lækkert produkt fra Apple her. Hvor Sony Xperia Z helt klart havde 1-pladsen i den letteste og flotteste tablet før, så har Apple helt sikkert generobret denne 1-plads med deres nye innovative tablet design i form af Ipad Air.

Primate labs offebtligghorde idag en Geekbenchtest som er udført med en ipad Air, og den viser ganske rigtigt at den nye ipad air er et rent powermonster som kan klare ALT du udsætter den for, hvad enten det er spil, tunge apps, tungt grafikarbejde, HD-film eller multitaskingopgaver, Ipad air, klarer alt til UG. Der er ingen lag, intet hakkeri, intet fryseri, intet genstart, den reagere prompte når du rører den utrolig følsomme og flotte retina-skærm og den er i det hele taget den mest gennemførte tablet der er fremstillet til dags dato, vi ser dog frem til at teste Samsungs nye Note 10,1 som har en endnu højere skærmopløsning end ipad air, dog mener flere eksperter på it oig elektronikområdet at den nye Air har et langt bedre varmegivende display og viser farverne bedre og mere naturligt end samsungs model. Dette er og vil dog altid være op til den enkelte at bedømme.

Hjernen i ipad air, er en 64-bit processor 1.4GHz som får 1465 point i en single test, og hele 2643 i multicoretest. Ergo så er den nye Air altså dobbelt så hurtig som sin forgænger (ipad 4) og hele 5 gange så hurtig som ipad 2.apple-ipad-air-16-gb

Apples Air koster 3699,- for den billigste udgave med blot 16GB hukommelse, samt wifi. og den kan erhverves lige nu hos dit teleselskab eller hos din elektronik-butik.