Apple lancere nye produkter, ipad air, OS X maverick, ipad mini 2

ipad-airSå har apple lige lanceret deres nye produkter, og nøj hvor har vi glædet os 🙂

Det nye OS X styresystem Mavericks, bliver tilgængeligt fra idag, og kan downloades fra app-store. Den fede ting er det er helt og aldeles gratis, hvilket er noget helt nyt fra apple som plejer at sælge deres nye osx systemer for 20 dollars i appstore.

Det nye Maverick styresystem skulle være hurtigere end dets forgænger, samt det skulle være mere energibesparende på batterilevetiden.

2 nye ipads blev født idag. Ipad mini 2 – 7,9″ samt en helt ny Ipad Air – 9,7″. Ipad minien får Retina skærm og den nye A7 processor som er dobbelt så hurtig som den gamle A6 processor som sidder i den gamle ipad 4 generation.

Ipad air er helt op til 28% lettere og vejer under 500 gram, og så er den 20% tyndere end dens forgænger. Hermed er ipad air den letteste tablet overhovedet i verden, også lettere end sony xperia z tablet som vejede 495 gram.

Ipad air har forbedret wifi samt lte forbindelser, og kan afvikle alle spil flydende og i højeste opløsning, skærmen er noget af det flotteste vi nogensinde har set på en computerskærm, Apple har virkelig skruet op for blusset her med denne tablet.

Den billigste ipad mini 2 kommer til at koste 299 dollars for 16 GB udgaven, og ipad air kommer til at koste 399 for 16 GB udgaven, Hermed bliver den ikke dyrere end de nuværende modeller. Apple har også meddelt at den gamle ipad mini, samt ipad 2 stadig vil være i deres sortiment, grunden til dette er at apple stadig gerne ville have en “billig” tablet til familier der stadig ikke ønsker at købe det bedste af det bedste til dem selv og deres børn som måske taber den på gulvet.

Udseendemæssigt er den nye Ipad Air virkelig flot, Vi synes det er den flotteste tablet vi nogensinde har set, og kvaliteten er virkelig premium. Begge apple ipads kommer til salg i butikkerne og hos teleselskaberne den 1 November.

Indenfor kort tid burde det nye OS X styresystem Mavericks kunne hentes i den danske app-store. Vi har lige testet til vores Macbook air 2013 model, og Maverick var ikke tilgængelig i den danske appstore endnu, kun i US-storen.