HTC MAX har fået steroider

HTC-maxEr du en af dem der købte den nye HTC one smartphone i det nye innovative smarte aluminiumsdesign? Så er du måske også en af dem der skifter over til HTC´s phablet kategori, HTC max. Ja nu vil HTC gerne lege med Sony´s Xperia Z ultra tablet, samt Samsungs Note serie, som senest lige er udkommet med flagskibet indenfor phablets Note 3.

HTC MAX er stor, virkelig stor, større end samsungs note 3 som målte 5,7 tommer i skærmareal. HTC max kommer med en skærm på hele 5,9 tommer og med full hd fuldstændig som den “gamle” htc one model. Mobiltelefonen bliver med en 1,7 ghz snapdragon 600 processor, hvilket er en smule langsommere end note 3 og xperia z ultra, som begge har en snapdragon 800 2,3 ghz processor.

Umiddelbart virker det som om HTC har fulgt op på den kæmpe efterspørgsel der har været, siden de lanceret deres super flotte high-end mobil HTC one, mange vil gerne have en større mobil end de 4,0-5,0 tommer som de fleste smartphones er idag. En større mobilskærm, giver mere indhold på skærmen, uden du skal scrolle og zoome ind og ud hele tiden, bagsiden bliver så at den er stor at have i lommen, men for kvinder som tit bærer tasker, så burde dette ikke være et problem. Een ting er sikkert, htc max er super lækker at se film på, især netflix og youtube, og den er super fed at spille spil på. Denne lækre 1920×1080 p skærm levere knivskarpe billeder, og processoren sørger for det er helt uden hakkeri og laggeri, virkelig lækkert, og efter 1 times brug af denne mobil, glemmer vi hurtigt hvor stort et mobildisplay den egentlig har.

Fingeraftrykslæser kommer der til at være på denne nye mobil, ikke engang på htc one er der denne feature. Fingeraftrykslæseren kommer til at sidde bagpå mobilen, lige under kameraet. HTC udtaler at de har tilføjet denne feature for at gøre det lettere at håndtere og bruge så stor en mobilenhed.

I modsætning til den gamle htc one, som kunne fåes i 32 GB udgaver, kan HTC MAX kun fåes i en 16 GB udgave, tilgengæld er der nu mulighed for at udvide hukommelsen med et MicroSD kort på op til 64 GB, hvilket giver en samlet kapacitet på hele 80 GB og dette burde være rigeligt til de fleste, selv hvis du tager mange billeder i full hd, gemmer film, samt spiller store spil som fylder en del på mobiltelefonen.

Telefonen bliver desværre ikke leveret med seneste android opdatering som lige nu er 4,3. men kommer med 4,2,2 samt htc sense 5.5. vægten bliver på hele 217 gram, hvilket er ekstremt meget i forhold til note 3 som kun vejer 164 gram og kun har 0,2 tommer mindre skærm, men det er jo fordi HTC kører aludesign hele vejen igennem deres mobilserier ligesom Apple gør med deres high end iphones. Batteriet bliver en ordentlig krabat på hele 3300 mAh, så der burde være nok til at få telefonen igennem en hel dags brug, selvom du bruger den meget til facebook, spille spil, se film, tage billeder, eller hvad du nu måtte udsætte den for, batteriet holder godt.

Prisen skulle lande på den forkerte side af 5.000 kr, nemlig 5,299 kr. og telefonen kommer snart på hylderne hos de fleste teleselskaber, og der bliver tilknyttet rigtig gode tilbud på mobilabonnementer og taletidspakker, så der bliver noget for enhver smag og forbrug.