2 store udenlandske teleselskaber går sammen

2 af verdens største telselskaber går sammen og jagten på at blive mere succesfulde, og få flere kunder på det kæmpe mobilmarked der er verden over. det siges at ligger man alle mobilselskaber sammen og tæller alle registrerede mobilkunder så har halvdelen af verdens befolkning en mobiltelefon, med andre ord så er der billioner af kr i teleselskaber og mobilkunder.

Det teleselskab i Brasilien som hedder Oi går sammen med det mere kendte Telecom som har base i portugal. Sammen kommer de til at danne det nye teleselskab som skal hedde CorpCo, med hjemmebase i Rio de Janeiro som ligger i Brasilien. Direktøren for det nye mobilselskab kommer til at være ingen anden end den 48-årige Zeinal Bava som bla har været chef for portugisiske Telecom. Ved sammenlægningen af disse 2 mobilselskaber, forventes der at der kan spares ca 14 millarder kr, og samtidig håber de på at få flere internationale mobil kunder.