Ny topmodel hos samsung, samsung F-model

Samsung skulle i følge rygter lancere en ny topmodel som kommer til at gå under navnet Samsung F-model. Den skulle komme til at se lyset i starten af det nye år, nemlig 2014. Telefonen skulle blive en af de hotteste, og skal køre sideløbende med galaxy S-serien.

Mobilen skulle komme i et aludesign ligesom iphone og den nye htc one. Udover det skulle den komme med fuldt optisk billedstabilisering i kameraet og 16 megapixels, kernen bliver en octacore exynosprocessor. Hvilke specifikationer den ellers skulle få må vi nok vente lidt med endnu, da der endnu ikke er nogle officielle udmeldinger fra Samsung angående dette endnu.

Prisen vil nok blive i samme prisleje som flagskibene S og Note-serien.

Og netop Noteserien er lige blivet opdateret med en helt ny samsung galaxy note 3, som er tyndere og lettere end sin forgænger note 2 og som har et 13 megapixel kamera samt lynhurtig mobilprocessor på 2,3 Ghz quadcore og en adreno 330 grafik chip.

Telefonen blev lanceret stortset samtidig med den anden koreanske topmodel, nemlig LG G2 smartphonen med 5,2″ IPS display LCD som står knivskarpt og med meget varme naturlige farver. Processor i denne model er den samme som i koreanske samsungs note 3 og kameraet skulle være en smule skarpere og bedre i Lg-g2 modellen, med optisk billedstabilisering. Kameraet i Note 3 kan optage video i 4K men lige nu er det begrænset hvor meget 4k materiale der er på markedet, og de 4k tv der lige nu er, er så dyre at almindelige mennesker ikke kan betale dem. Men det er da en fed feature fra samsung.