Næste google nexus 7 bliver ikke Asus

De nuværende rygter der florere i techworld lyder på at google ikke vælger at fortsætte deres samarbejde med Asus som har stået bag de 2 kæmpe succeser så som nexus 4, nexus 7, nexus 7 2 generation, og nexus 10.

De nævnte tablets har været kings på tabletmarkedet og har været store konkurrenter til apples utrolige populære ipad og ipad mini. Lige nu er det satdig apple der sidder trygt på tronen som kongen af tablets/ipads, da de stadig har solgt flest og stadig gøre det! Men Google ånder dem altså i nakken med deres utrolig populære nexus 7 som nu også er kommet i en 2 generation, med full hd display, hvilket er det bedste højopløselige display set på en 7 tommer tablet, også selvom ipad mini nu også er en smule større, nemlig 7,9 tommer.

Nu lyder rygtemøllen så på at det bliver sidste gang at Asus producere tablets for google og historien melder ikke noget om hvorfor og hvad der ellers så sker. Hverken google eller asus har officielt bekræftet det afbrudte samarbejde og det er også kun rygter indtil videre. Flere kilder tæt på google har dog udtalt at google normalt aldrig lader den samme hardwareproducent producere deres gear mere end 2 år ad gangen.

Asus har selv travlt med promoveringen af deres egne tablets som de har stor succes med, det er de såkaldte memopad, fonepad og padfone som har høstet anerkendelse og masser af priser. De små og store danske teleselskaber har i hvertfald solgt godt af den populære padfone, som huser både smartphone og tablet i én samlet pakke, godt tænkt af Asus for denne her.