LG: Vi kommer snart med OLED skærme der kan bøjes

Man skulle tro at nutidens smartphones og mobiltelefoner ikke kunne blive smartere, lettere, størrere og mere innovative, men nej, LG har netop proklameret at de vil sælge mobiler hvor skærmen kan bøjes. Der har længe været online rygter omkring ekstrem fleksible og bløde skærme til mobiler, Da ces2013 blev afholdt, var Samsung selvfølgelig på pletten med deres version af en mobiltelefon med fleksibel skærm der kunne bøjes og samtidig havde den nye skærmteknologi OLED.

Samsung er eftersigende allerede klar med deres bøjelige mobiltelefon til november. Hvornår den kan købes hos de danske mobilselskaber vides ikke endnu, og priserne er heller ikke offentliggjort. Vi regner med at priserne bliver mellem 5-6.000 kr. for en mobil med OLED-display som bøjer.

Nu melder LG sig også på banen om de mange mobilkunder, LG har netop proklameret at de kommer med deres version af en fleksibel mobil/skærm, dette udtaler flere koreanske medier. Der er ingen tvivl om at lige nu der kæmper LG og Samsung imod hinanden som om de var fra henholdsvis Nord og Syd Korea, disse 2 kæmpe elektronikgiganter kæmper om kundernes gunst, da det er mere reglen end undtagelsen at man opgradere sin smartphone ca hvert år.

Umiddelbart skulle LG´s mobil allerede være til salg i Asien senere på måneden, vi har ikke haft mulighed endnu for at teste denne mobiltelefon, selvom vi rigtig gerne vil, men vi holder os ajour på området og meddeler med det samme hvis der er noget nyt indenfor dette nye spændende tiltag på mobilfronten.

Mobiltelefonerne er i en rasende udvikling lige nu, og mobilen erstatter mere og mere den stationære samt bærbare computer i hjemmet. Man kan efterhånden lave det samme med sin mobil som man kan med sin computer og man bringer stadig familien tættere sammen med mobilen, fremfor med den stationære pc som står gemt ovre i hjørnet af stuen, eller oppe på værelset. Familierne har taget smartphones til sig med kyshånd og hele familien er rykket over i sofaen hvor de tjekker facebook, downloader mobilapps, spiller spil, laver quiz og tjekker deres email. På den måde isolere familierne sig ikke fra hinanden, men knytter sig mere sammen i det at lave noget hyggeligt, ligesom man i gamle dage hev Ludospillet frem fra under sofaen. Udtaler Psykolog Karen Helle Jespersen.