Hvad kan vi forvente af LG Nexus 5?

Da Nexus 4 made by LG blev lanceret tilbage i november måned 2012, fik LG electronics noget af et gennembrud indenfor mobiltelefoni for deres nytænkning indenfor for design og mobilinnovation.

Nu melder LG sig igen på banen, og google har igen valgt at samarbejdet skal fortsætte imellem disse 2 giganter, (if it aint broken, why fix it) LG skal igen stå for Googles rene androidenhed som de kalder nexus.

Rygterne lyder lige nu på at mobiltelefonen skulle ende op med en skærm på hele 5″, dette er måske ikke så meget hvis man er vant til samsungs såkaldte phablets, samsung mega, galaxy note, note 2, og nu note 3. Men mange mennesker synes 5″ på en mobiltelefon som man skal kunne have i lommen, er mere end nok til den almindelige mobilbruger. Opløsningen skulle komme til at komme i Full HD (high definition) 1920×1080 megapixels.

Styresystemet bliver helt sikkert det nye Android KitKat 4.4 som skulle blive tilgængeligt i oktober måned. Det er ikke unormalt for google, at når de lancere en ny enhed så lancere de et nyt styresystem samtidig.

Processoren skulle blive et powermonster, nemlig den nye Snapdragon 800 Quadcore med 3 GigaByte ram, samt 32 GB hukommelse, Umiddelbart skulle det ikke blive muligt at kunne købe et microSD kort som du kan smide i telefonen for at kunne udvide hukommelsen.

Batteriet skulle lyde på 2350mAh. Kameraet bliver på 13 megapixels, så det bliver det samme som HTC, Samsung og Apples, dog ville vi godt have de tog skridtet lidt videre og kom med noget ekstremt, så det ikke ender med det samme som man allerede har set i de andre smartphones.

Prisen skulle lande på ca 4.000 kr hos de danske teleselskaber, hvilket er billigt for en ren android mobil som bliver opdateret til de seneste softwareopdateringer fra google så snart de er udviklet og udgivet. Vi har erfaret at samsung galaxy note 2 stadig, et helt år efter den udkom, stadig kører med android versionen 4.1.2, dette er ikke godt nok, da der efterfølgende har været 2 opdateringer, og de allerede smider den helt nye android KitKat 4.4 ud her om en måneds tid.

Vi er i hvertfald spændte på lanceringen af Google Nexus 5 og glæder os til at se de rigtige specifikationer, men rygterne siger at LG G2 skulle blive den samme, men med bedre specs end nexus 5, men vi følger sagen.