5 nye og fede features i Apples iOS 7

Er du en af dem der lige har opdateret din nye apple iphone til nyeste styresystem iOS7? Så læs med her og se om du også har opdaget disse og finder dem uundværlige i hverdagen hvor en smartphone stort set ikke kan undværes.

Om du kan lide den gamle software opdatering eller den nye, så er der nogle nye tiltag i iOS7 som kan få de fleste til at smile. En af de første ting der springer en i øjnene er helt klart det nye udseende i iOS7, vi finder det dårligere end det gamle da det ligner for meget noget der er taget ned fra hylderne på en legetøjsmobil fra BR. Men smag kan som sagt ikke diskuteres og flere er glade for det nye design som har givet nyt liv og et friskt pust til deres eller snart aldrene iphones. En anden ting du kan med det nye iOS7 er at du nemmere kan lukke programmer på din iphone eller ipad, dette gøres ved at du swiper med hånden så de åbne apps bliver “fejet” ud af skærmen, dette sker når du har dobbelt klikket på home-knappen istedet for hele tiden at skulle trykke på et rødt kryds.

Vaterpas er en ny ting i det nye styresystem, og dette kan være ganske nyttigt når du skal have hængt et billede eller en hylde op og lige står og mangler et. Hvem har ikke prøvet at købe noget i Ikea og så ikke have et vaterpas ved hånden, hvor man så på øjemål må prøve at få rettet hylden korrekt til.

Lommelygte er også en ny feature og den er ganske belejlig når du skal finde frem i mørket, tjekke olien på bilen en mørk vinteraften, eller et smut ned i det mørke kælderrum.

Er du træt af din ekskæreste og hans opkald? Så kan du nu bruge den nye funktion “bloker” du finder blokerknappen under oversigt og så nederst hvor der står bloker, der kan du så vælge om du vil blokere for sms´er og opkald. Udover ovenstående opdateringer, kan du sætte din iphone til automatiske opdateringer af apps og styresystem, det kan være til en stor hjælp så man ikke hele tiden skal sidde og opdatere måske 200 installeret apps på ens mobiltelefon, du skal blot sørge for du har GB nok på telefonen til disse opdateringer, så en 64 GB iphone ville være at foretrække. De nye iphones kan købes til efteråret hos alle de danske teleselskaber.