Stor sikkerhedsbrist i apples nye opdatering til iOS7

De sexede ferie billeder af din partner, din svinermail til din chef, eller bare de top hemmlige beskeder til din elsker. Det er absolut ikke alt fra ens mobil man ønsker kommer frem i dagslyset, eller i de forkerte hænder.

Derfor var der også masse hysteri i hele verden da der kun 2 timer efter lanceringen af iOS7 var fundet et stort sikkerhedshul i iOS7-softwaren. Et af sikkerdshullerne gjorde at du med få tast på knapperne, fik åbnet telefonen op, hvor den ellers burde være screenlocked.

Sikkerhedsbristen blev lukket omgående da Apple opdagede fejlen, og de sendte da også lynhurtigt en ny opdatering på banen som folk kunne downloade hvor de så kunne få lukket denne brist. Det er ikke noget Apple burde være særlig stolte af udtaler it ekspert Mike Petersen, fra hight tech PC corporation.

Apple har arbejdet på seneste softwareopdatering i et helt år, så det burde ikke kunne ske, men det er som sagt kun mennesker der sidder og koder de forskellige sikkerhedshuller, så det kan og vil nok aldrig kunne undgåes helt, udtaler Mike Petersen.

Hvis du ikke ved hvordan du opdatere din mobil kan du tage kontakt til dit teleselskab og få dem til at gøre det for dig.