Android 4.4 klar i oktober, LG G2 er gennemført perfekt

Så lander Android 4.4 i Oktober, den burde i hvertfald kunne downloades der  i følge Google. 4.3 er kun lige blevet frigjort til download og den er blevet rost til skyerne som værende den bedste android opdatering nogensinde til din android smartphone.

Nu kommer Android 4.4 altså til Oktober, men google holder indtil videre kortene tæt ind til kroppen hvad angår nye mobilfeatures i denne opgradering.

LG G2 er netop blevet kåret som den mest gennemførte android mobiltelefon, dens 5,2″ skærm skulle være en af de bedste der endnu er set på en mobil, også bedre end samsung galaxy S4 som jo er samsungs topmodel.

Danske bank har netop udsendt en pressemeddelelse hvor i der står at mobilepay nu vil blive tilgængeligt i flere danske butikker. Det vil også være muligt at overføre flere større beløb nu og du vil kunne dele en regning med andre betalere, meget mere om det senere hen. Danske bank arbejder i hvertfald hårdt på at forbedre hele brugerinterfacen for os mobile brugere som gerne vil gøre hverdagen lidt lettere.

Apple har i sidste uge sat ny rekord i downloading af software, denne software er selvfølgelig den helt nye opdatering iOS7 som mere end 300 millioner brugere allerede har downloadet til deres iphone og ipads. Vi siger GODT GÅET Apple og fortsæt det gode arbejde.