4G ankommer til Microsoft Surface 2 og Surface 2 Pro

surface_pro_2Dengang vi testede Microsoft Surface RT og Pro udgaven roste vi den til skyerne for deres innovative design med PC og Tablet i én samlet pakke, Nu melder Microsoft ud at de vil lancere en 4G model, som skulle blive markant hurtigere end den gamle model, Udover 4G vil processoren også få en opgradering og det er stadig Intel som vil levere denne.

Microsoft Surface Pro er den perfekte PC / Bærbar computer for dig der ønsker at kunne arbejde som du kan med en bærbar pc og at kunne tage den med over i sofaen og surfe på nettet som du kan med en tablet computer.

Hvornår Microsoft lancere deres nye 4G / Lte model vides ikke endnu, og de danske priser kendes heller ikke på nuværende tidspunkt. Surfacen vil kunne købes hos de fleste danske teleselskaber ved lancering.