Brugere utilfredse med apples nye styresystem iOS7

ios7-vs-ios6Massevis af ejere af iphones, er dybt utilfredse med det nye apple styresystem iOS7, og flere håbede på at de kunne installere det gamle iOS6 tilbage på mobiltelefonen, men nej, den går ikke ifølge apple, for opdatere du først til iOS 7 så er der ingen fortrydelsesret. Apples politik har altid været at man ikke kan nedgradere (selv vælge hvilken version af iOS man vil have)

Apple brugerne ligger ikke skjul på deres frustrationer over iOS 7 og det kan mærkes og høres på apples eget forum, hvor iphoneejerne raser ud.

Ifølge de mange frustrerede brugere, mangler den nye update hastighed, batteritid, samt et underligt layout.

Er du en af dem der er kommet til at opdatere til det nye styresystem, så bliver du formentlig nød til at få din mobil fuldstændig formateret og måske endda jailbraked, så du selv kan vælge om du vil have iOS6 på din iphone.

Du kan ikke indlevere din mobil til teleselskaberne til service for dette, da de kun må sørge for at apples sidste nye opdateringer er installeret på mobilen.