ipad mini review

IPad kan have forårsaget en storm, da det først blev udgivet , men dens lidt heftig prisseddel var stadig en barriere for at købe for mange af os. Hvad mere er, er der stadig en forholdsvis stor del af folk, der simpelthen ikke ønsker at bære rundt på en 10 ” skærm og overvejer en af ​​de vigtigste fordele ved iPad er dens portabilitet , det var lidt underligt , at det ikke var alt, . bærbar Langs kom Google Nexus 7 , som havde en betydeligt lavere pris punkt og en mere bekvem skærmstørrelse og ændret den måde , vi bruger tabletter – Apple sikkert opmærksomhed , i hvert fald hvad angår overførsel af deres egen enhed , fordi de har frigivet Apple iPad Mini.

Den første ting at overveje og pote over er skærmen. Snarere end 10 “monster af iPad , Mini har en 7.9” skærm og mens dette er mindre er der dem, der mener Apple burde have gået videre og sammenlignet det endnu længere ned . I virkeligheden selv , betyder det valg af størrelse , at alle de eksisterende iPad apps og spil også kan spilles på Mini , og det er bare om lille nok til at blive betragtet bekvemt.

Med hensyn skærmkvalitet , selvom både Kindle Fire HD og den nye Google Nexus 7 har bedre pixeltæthed . Apple iPad Mini kan kun mønstre op 163ppi mens dets konkurrenter er i stand til at prale meget mere imponerende 216ppi skærme.

Der er andre områder, hvor Apple iPad Mini skuffer også, og ikke mindst i kameraerne. Den vigtigste iPad var skuffende i denne henseende og i stedet lære af dette ved at tilbyde bedre kvalitet i Apple iPad Mini. 5MP bageste kamera udfører OK i rimelig lys, men når du er i svagt lys situationer , vil du ikke nyde billede klarhed og kvalitet , at den producerer . Billederne kan være OK for social networking , men du vil ikke rigtig lyst til at vise dem frem for alt for mange mennesker.

Med hensyn til prisen , er Apple iPad Mini dyrt. Den grundlæggende 16GB mulighed vil sætte dig tilbage £ 269 og på grund af den nødvendige brug af solid state-lagring , hvis du vil have 64GB lagerplads , så du kigger på så meget som 529 £ for hvad er dybest set den GTi version med LTE og alle klokker og fløjter. A5 processor er god, selv om, og det vil i det mindste matche de processorer, der bruges i andre enheder som Google Nexus 7 og Amazon Kindle Fire HD.

For dem, der vægre sig til en pris af Apple-produkter , og ikke kan se , at den bedre design og nogle af de forbedrede funktioner kan gøre det værd at investere , er du sandsynligvis til at se værdien i iPad Mini, især når der er lide af Google Nexus 7 venter på dig. Men for dem, der virkelig ønskede en iPad , men følte enheden var enten for stor eller lidt for pebret til at berettige at købe så iPad Mini er værd at tage en prøvetur.