Samsung overvejer Galaxy S5 i aluminium

intel-og-samsungSamsung er gået i tænkeboksen angående deres næste supermobil, nemlig samsung galaxy S5, disse overvejelser skulle gå på at de vil designe telefonen i aluminium i stedet for det “billige” plastik som de har fået meget kritik for i årenes løb.

Vælger Samsung at designe deres næste topmodel i alu, så vælger de altså at gå samme vej som Apple har gjort det med deres populære iphones og som HTC har gjort det med deres seneste mobil på stammen, nemlig ONE modellen.

Udover et nyt visuelt design , lyder de seneste rygter også på at det nye styresystem tizen skulle lande i denne mobiltelefon. Mobiltelefonen skulle så komme i 2 forskellige udgaver, nemlig een med det nuværende styresystem android 4.3 som bliver fremstillet og udviklet af google, og så det nye tizen som samsung har udviklet og skabt sammen med processor og computergiganten Intel.

Vi glæder os i hvertfald meget til at se hvad samsung har i tankerne og hvordan deres nyeste flagskib skal komme til at se ud.

Elektronikgiganten Samsung skulle eftersigende allerede have sendt folk til Vietnam og Thailand for at undersøge markedet for aluminium og magnesium til de fremtidige mobiltelefoner. Een ting er sikkert, vælger Samsung deres nye flagskib i aluminium så vil der være seriøse køer ved de danske teleselskaber, både i de fysiske butikker men også online.