ipad 5 og ipad mini 2?

ipad5-og-ipad-mini-2Billeder af de nye ipad 5 og ipad mini 2 skulle har ramt internettet, og lige nu blive disse billeder spredt som en steppebrand på de sociale medier, så som instagram, facebook og twitter.

forudsigelserne har dårligt nok fået lagt sig efter præsentationen af den nye apple iphone 5S og iphone 5C før der er dukket billeder op af den nye ipad 5 og ipad mini 2.

Disse billeder er selvfølgelig uofficielle og apple nægter ethvert kendskab til disse 2 apparater, med andre ord så holder apple altså deres 2 nye pads tæt ind til kroppen, og har ingen kommentarer til udgivelsesdato eller hvordan design bliver på disse 2 nye ipads.

Vi har som hele tiden gættet på at den nye ipad 5 vil komme til at ligne den nuværende ipad mini i et tyndere og langt flottere og slankere design, og hvor at ipad mini 2 skulle komme med apples suveræne retina display som er langt mere højopløseligt end et full hd display. Vi håber i hvertfald at retinaskærmen rammer den nye mini 2 da de lige nu får tørre tæsk af Googles nye nexus 7 som har snapdragon processor og et full hd display på en kun 7 tommer tablet, hvilket er det højeste nogensinde set på den størrelse tablet.

vi afventer apples træk nøje den næste tid