iphone 5S og 5C præsenteret

Så skete det, de fleste applefans har ventet på, nemlig lanceringen af iphone 5C og 5S. De foreløbige nyheder og forbedringer bunder i

Dyrere 5S, guld-sølv-grå, forbedret kamera/flash (8 MP), slowmotion-video, ny processor (A7/64bit) – 40 X hurtigere end den 1. iPhone. Samme batteri-liv som før. Fingeraftryks-scanner (touch-ID).Billig 5C i plastik, 4 tommers Retina-skærm, A6-chip, 4G, fem farver, iOS 7, nyt HD-kameraiOS 7: Gratis download 18. sept.Apps: iMovie, iWorks bliver GRATIS.
Fingeraftrykket er krypteret og gemmes ingen andre steder end på mobilen. Heller ikke på Apples servere.
16 GB koster 199 dollars, 32 GB 299 og 64 GB 399 dollars. Apple lancerer også læderetuier til 5S. De kommer til at koste 40 dollars pr stykke. 20 september kommer iphone 5S i butikkerne, desværre ikke i DK, hvornår den lander hos de danske teleselskaber, melder historien ikke noget om.
Til December kommer mobiltelefonen i 100 andre lande, vi synes det er lidt lang tid at vente, når den allerede bliver lanceret nu.
Hvilke billige mobilabonnementer der kan tilkøbes til disse iphone er endnu ikke offentliggjort.
4S følger gratis med ved abonnement hos nogle udbydere i USA. Om dette sker i Danmark ved vi ikke endnu, men det kunne få folk til at købe de ældre iphones når man alligevel skal have et nyt mobilabonnement. Skærmen bliver på de 4 tommer, dette synes vi er meget ærgeligt, og vi tror at apple vil tabe mange potentielle mobilkunder ved at blive ved de 4 tommer, og ikke følge trop som LG, Samsung og HTC.