Så blev samsung galaxy note 3 lanceret

Samsung-Galaxy-Note-3Samsung galaxy note 3 fik som flere havde spået en skærm på hele 5,7 tommer. Vægten bliver let i forhold til samsung galaxy note 2 som vejede 181 gram, den nye note 3 vejer blot 168 gram med større display. De fysiske mål er 151x79x8 mm hvilket er fremragende for en mobiltelefon med den størrelse skærm.

Kameraet i mobilen huser hele 13 megapixels, og Samsung lover at man vil komme til at tage gode fotos om natten også hvor belysningen er dårlig, lige netop dette glæder vi os til, da de fleste mobiler bliver grumset ved brug om natten.

Note 3 har installeret en nyere type af find-my-mobile, dette giver dig en mulighed for at deaktivere din smartphone hvis du taber den eller den bliver stjålet. Udover dette kan tyvene heller ikke nulstille telefonen til fabriksindstillingerne eller slette data fra mobilen.

Galaxxy Note 3 vil snart lande hos de danske teleselskaber og kan selvfølgelig købes med et mobilabonnement så man sparer på selve mobiltelefonen. Prisen skulle umiddelbart lande på 5,600 kr uden mobilabonnement.

Om man synes man skal opgradere hvis man i forvejen har galaxy note 2 lader vi være op til dig, men der er ikke de største forbedringer i forhold til 2´eren, du får en større skærm, men lettere og med mindre fysiske mål, udover dette får du en hurtigere processor og bedre kamera. Opløsningen skulle også blive forbedret på skærmen, og skulle hedde 1920×1200 megapixels, en forbedring i forhold til note 2.