LG G2 mobil forsalg

lg-g2LG G2 forsalg

Lige nu er LG-electronics den 3 største mobil producent med en markedsandel på 5,1 %, det viser tal fra Strategy Analytics. LG er dermed klar til at tage kampen op med apple, Samsung og HTC som lige nu er de bedst sælgende mobilproducenter i verden. Derfor er den kommende mobil topmodel LG-G2 også prissat yderst konkurrencevenligt.

Mobiltelefonen ankommer på det danske mobil-marked i oktober måned, men du kan allerede nu købe mobilen som forsalg hos teleselskabet Telia.
LG G2 forventes at få en ca pris på 3.600 kr uden abonnement, Hvilket er meget billigt, når man tænker på hvad man får, køber du telefonen med et mobilabonnement så bliver den endnu billigere. LG-G2 får en snapdragon S800 som processor, og skærmen bliver på hele 5,2 tommer. Opløsningen bliver full hd og mobilen bliver smækket med processorkraft under mobilcoveret, den skulle eftersigende udkonkurrere samsung galaxy S4 uden problemer på specifikationer, men det er selvfølgelig også lang tid siden S4 modellen blev lanceret, hvor LG G2 er en helt ny nyskabelse indenfor smartphones.

LG G2 er en ekstrem flot telefon, den er let, smidig og så skriger den af kvalitet, LG forventer at de med denne mobil vil kunne ryge helt til tops når det kommer til markedsandele ved salg af mobiltelefoner.

Hvor mange mobilselskaber i DK der forventes at have mobilen til salg når den ankommer, vides ikke endnu, men teleselskaberne Telia og 3-mobil skulle eftersigende blive frontrunners, når mobilen kommer i salgshandlen.