Nokia Lumia 1020

nokia-lumia-1020Så landede Nokia Lumia 1020, og lanceringen blev fejret med et brag af en fest hos den tidligere mobilgigant Nokia.

Nokia Lumia 1020 er Nokias nye mobil flagskib som allermest er en super kameramobiltelefon, kameraet i mobilen har hele 41 mega-pixels og hele 6 gange optisk zoom, hvilket ikke er set på en smartphone før, de andre mobiltelefoner har som regel digitalt zoom men når dette bruges forringes billede kvaliteten kraftigt og opløsningen bliver meget grumset på dine billeder.

Operating systemet er selvfølgelig stadig windows 8 mobile og skærmen er en 4,5 tommer amoled WXGA med corning gorilla glas 3 som er det stærkeste glas du pt kan få til din mobiltelefon, det er praktisk talt umuligt at ridse ved at have mobilen liggende i lommen.

Batteri er et 2000 mAh med trådløs opladning via et specielt medfølgende cover.

Processoren er en 1.5 GHz dual-core Snapdragon S4, så der er rigeligt med kræfter, men den er ikke helt på højde med Samsung galaxy S4 eller den nye LG G2 mobil fra LG-electronics.

Det fede ved denne mobil er at den kan tage billeder som et rigtigt kamera i mørke, eller du kan tage et billede feks op imod en scene mens du sidder bagved og efter du så har taget dit billede kan du zoome ind på dit ny taget billede uden at billedekvaliteten bliver forringet, og det er helt sikkert en fed feature at have på sin smartphone.

Prisen bliver desværre i den høje ende og skulle lande på ca 5.500 kr i Danmark, denne pris er vel og mærke uden mobilabonnement, og telefonen kan købes hos de fleste teleselskaber. Det første mobilselskab lumia 1020 kan købes hos vel være hos 3-mobil, og der kan du selvfølgelig få telefonen billigere hvis du vælger et af deres billige mobilabonnementer.

Vi er ret sikre på at denne windows mobil nok skal kunne få Nokia på rette spor igen, efter de har tabt markant terræn til både samsung med deres yderst populære galaxy S serie og apple med deres iphone.