samsung tab 3

Samsung har netop kommet med en 7-tommer enhed, der hedder Galaxy Tab. Samsung faneblad er en enhed, der kører på Google Android 2.2 styresystem. Galaxy fane har et LCD-display og vægten er kun på 0,8 pounds. Denne vægt er meget mindre, at konkurrenten Apple iPad. Denne Galaxy Tab er en enhed, der kører ned af en cortex, og det er A8 1,0 GHz processor.

Samsung Galaxy Tab Specifikationer

Samsung Galaxy Tab specs bruger netværk af 2G og 3G-netværk. Det er snart at blive annonceret i september selv. Galaxy har TFT kapacitiv touch screen, og det har mange andre funktioner som multi touch input metode, accelerometer sensoren, tre-akse gyro sensor, berøringsfølsomme farver, nærhed sensor og knalde tekstindtastning også. I tilfælde af hukommelse, bruger denne fane ubegrænset lagerplads til telefonopkald og tal. Det kører på Android OS og giver dig 3G og Wi-Fi-forbindelse også. Det har en front vender kameraet også. Du kan også gøre din telefon opkald via blå tand og headset også. For ekstern hukommelse opbevaring, har det micro SD support med det. Det bruger 3,5 mm lydstik sammen med USB-port, så det giver dig meget lethed i tilslutningsmuligheder metoder. Dette Samsung android understøtter også sociale netværk integration sammen med nogle Google i bebyggede produkter som Gmail, du rør, Gtalk osv. det giver dig fuld Adobe Flash understøttelse. Denne galakse android leveres i to farver sort og grå, og de begge ser stilfulde endnu klassiker.

Samsung Galaxy Tab Udgivelsesdato

Selvom officielle dato er endnu ikke ud, men det forventes at frigive inden September selv. Samsung Galaxy prisen ville blive set efter sin løsladelse alene. Denne galakse android 2.2 er helt sikkert kommer til at vinde mange hjerter med sin fantastiske funktioner. Denne galakse Android 2.2 vil blive frigivet i IFA elektronik viser i denne uge.

Samsung Galaxy Tab Android Anmeldelse

Denne galakse Android 2.2 giver dig god opløsning sammen med perfekt Google Android styresystem. Så det er meget brugervenligt. Med kamera og video chat muligheder, kan du næppe glide fra din hånd fra en enhed. Det har bagsiden samt front kamera og bageste kamera giver en opløsning på 3,1 megapixel kamera. Som det er, kommer til at blive realiseret hurtigt ikke meget tid der er tilbage, når du ville komme til at kende de nøjagtige specifikationer og funktioner om Samsung fanen. Galaksen android 2.2 er nogle af sine billeder afsløret, og det ser smart nok. Selv om størrelsen af ​​telefonen er næppe nogle inches mindre end konkurrenten Apple iPad, men alligevel det giver dig fuldstændig funktioner og fornemmelsen af ​​en god enhed. Det forventes, at denne fane android sikkert vil give Java 1.5 funktioner i det også.

At kende ægtheden af ​​alle funktioner og specifikationer bliver diskuteret, er vi alle nødt til at vente på, at telefonen til at frigive. Men større af disse funktioner ville være sikkert dækket i denne android opfindelse.
Samsung er ude nu, med utætte alle deres hemmeligheder med Samsung Galaxy Tab kommer ud på markedet. Du kan se op til detaljerne i denne enhed let nu. Denne syv-tommer Android tablet har så mange tilbehør på markedet. Der er nogle af de officielle involverede tilbehør. Dette gør hver eneste så meget glade for, at nogen ville elske at vide, hvornår det er frigive. I første omgang, når man ser på Samsung Galaxy Tab, kan du føle, at skærmen ser meget lysere for dig. Dette anses for den første Samsung tablet. Denne enhed har en super Amold display. Denne tablet er lige betragtes som den næste version af Galaxy S telefoner.

Samsung Galaxy Tab specs

Dette er en GSM 850/900/1800 og 1900-enhed med 3G og 2G netværk. Udgivelsesdatoen for denne telefon er ikke nær, men dens funktioner har været rygter siden længe. Displayet har kapacitiv touch skærm med multi touch input. For telefonbogsposter, giver denne enhed dig ubegrænset lagerkapacitet. Det giver dig intern lagring som 16MB opbevaring, og det har en kortplads på 32GB hukommelseskapacitet. Det har GPRS / EDGE / Wi-Fi-forbindelse, så du er tilsluttet hele tiden. Samsung Galaxy Tabs fås i to farver: grå og sort. Batteriet, der bruges af denne telefon er standard Li-Po batteri. Denne telefon virker for alle sociale networking formål også. Så vil denne telefon helt sikkert gøre dig opmærksom på din egen sociale netværk gruppe, og du kan være i konstant kontakt med dine kære.

Samsung Galaxy Tab tilbehør

Med udgivelsen datoen for tablet, har du så mange tilbehør, der også kommer op med fanen. Disse officielle tilbehør omfatter læderetui, bord ladestation eller HDMI dock, USB-kabel adapter og øre-telefoner også. Du får også keyboard dock med det. Tabellen ladestation er også nødvendigt for enheden, og du har også brug for et sæt HDMI dokker med input og output boards, der vil gøre dit Samsung Tab en quirky én. Du kan derefter indlæse dit eget valg af film i din HDTV. Hele læderetui vil beskytte din Samsung Galaxy Tab til at være trygt og sikkert med nogen ydre skader.

Samsung Galaxy Tab release

Selvom udgivelsesdato for denne tablet endnu ikke er kendt endnu, du aldrig vide, når du ser fanen i markedet. Til sidst ville det være ankommer i markedet snart i tredje kvartal 2010. Ifølge nogle rygter og officiel video, forventes det, at Samsung Galaxy Tab vil blive afsløret den 2. Sept 2010. Du har fået den fulde mulighed for at få et indblik i alle former for tilbehør, som er til stede med Galaxy Tab. Denne 7-tommer TFT-skærm vil helt sikkert gøre dine øjne gnistre som det giver dig gode funktioner fastgjort med telefonen. De billeder af denne enhed er i markedet, og snart vil du være at se denne enhed i din nærliggende butikker også. Så begynde at spare penge til at få denne nye teknologi telefon i din egen lomme.