iphone 5s og 5c salg vil eksplodere

apple-iphone-5cTeleselskaber og Analytikere: salget vil eksplodere af iPhone 5S og 5C

Apple vil nu hvor de har valgt at lancere end low-end iphone 5c (en billig udgave af iphone 5S) sælge mange flere iphones end tidligere, dette spår apple analytikere.

Når vi i næste måned forventer at apple lancere deres nye iphone, en billig udgave (iphone 5c) og en dyrere kvalitetsudgave (iphone 5s eller iphone 6) så regner apple med at de vil kunne generobre første pladsen fra Samsung som efter kæmpesucceserne samsung galaxy s2 s3 og nu s4 har taget teten indenfor mobiltelefoni og smartphones. Der er ingen tvivl om at Samsung har satset stort på mobilmarkedet, ved at netop udkomme med så mange forskellige mobiltelefoner og smartphones som passer til enhver smag, de har endda også lanceret en Samsung Galaxy S4 mini for dem der synes at Samsung galaxy S4 er for stor med dens 5 tommer på skærmen alene. Den lille nye mini måler kun 4,3″

Der er mange rygter omkring at iPhone 5C vil være i et stort udvalg af forskellige farver, og at C-modellen derfor skulle stå for color-modellen.

De kommende mobiltelefoner fra Apple i USA vil gå som varmt brød mener analytiker, og dette træk fra apple kan netiop være med til at hive apple inc ud af sandkassen, hvor det kan se ud som om de er kørt fast og ikke kan komme fri igen. Der er ingen tvivl om at apple satser virkelig stort ved at lancere en billig udgave i iphone får at komme tilbage til 1-pladsen når det kommer til at folk skal vælge deres næste mobiltelefon.

Analytiker Ming-Chi Kuo fra KGI Securities i Taiwan mener, at Apple i 3 kvartal i 2013 vil komme til at sælge omkring 5,2 millioner smartphones af deres næste high-end top mobil model & ca 8 mill af billig udgaven af iPhones.

4 kvartal i 2013 forventes der fra analytikeren at et salg på 28,5 mill top-end mobil telefoner samt 18,6 mill af den billige udgave af iphone.

I det store samlede regnskab af salg af dyre og billige iphones, menes der at der vil blive solgt ca 36 mill telefoner alene i 3 kvartal i 2013, dette skulle give en forøgelse af mobilsalget på ca 30%. I årets sidste kvartal af 2013 skulle dette salg vise sig at være 56 millioner solgte mobilenheder fra apple.

Samligner man med sidste år 2012 langede teleselskaberne verden over ca 44 millioner iphones over disken til de hungrende iphone fans. Samsung solgte i samme periode 64 mill mobiltelefoner. De danske teleselskaber gør ihvertfald klar til at modtage de mange ordrer som de forventer at få, ligeså snart apple lancere og frigiver deres nye iphones.