Apple annoncere ny iphone den 10 september

Hvis du er en af dem der elsker nye mobiltelefoner, at skifte mobilabonnement og teleselskab tit, føler du hele tiden må have den sidste nye elektronikgadget på markedet, så skal du holde øjnene åbne den 10 september, for på denne dag annoncere og lancere apple nemlig deres nye yderst populære iphone. Om det bliver en iphone 5s eller de går direkte til en iphone 6 vides dog ikke, om de lancere en billigere udgave af deres populære smart mobiltelefon melder rygterne heller ikke noget om endnu.

Vi væbner os med tålmodighed og sidder klistret til skærmen når apple gå “on air” og broadcaster direkte fra apples lancering.

Rygterne lyder også på at en ny ipad 5 og ipad mini 2 vil se dagens lys på denne dato, sidstnævnte ser vi meget frem til da vi håber at apple har taget skridtet fuldt ud og satser på retina skærm i ipad mini, dette kunne få undertegnede til at udskifte min samsung tab 2 til apple ipad mini retina.

Både ipad 5 og iphone 5s / iphone 6 kan købes igennem de fleste mobilselskaber og teleselskaber med billige mobilabonnementer og man vil som altid kunne få gode priser på taletid, fri mms og sms samt fri data.

Vi følger apple nøje de kommende uger, og vil straks opdatere omkring specifikationer omkring iphone 5s eller ipad 5 ligeså snart vi hører mere.