Samsung smart tv

Smart TV har potentiale til at erstatte konventionelle TV. Denne innovative gadget tilbyder en masse funktioner et almindeligt TV-apparat ikke kunne give, tager tingene et skridt videre. Den er udstyret med avanceret computerteknologi, der omfatter internet integration, en set-top box, spillekonsol, Blu-ray-afspiller, lokal harddisk opbevaring og andre enheder. Med andre ord er en smart tv den ultimative one-stop home entertainment center.

Mange kendte elektronik-producenter har prøvet deres hænder på at gøre deres egne smarte tv. Nogle selskaber endda slutte hænder til at fremstille denne fantastiske underholdning gadget. Logitech, Sony, Intel og Google, for eksempel, arbejder er sammen om at producere en Android-baseret Google TV. To gigantiske elektronik producenter LG og Samsung er i øjeblikket i spidsen. Begge virksomheder producerer også deres egen signatur smarte fjernsyn. En masse mennesker har en tendens til at sammenligne produkter fra LG og Samsung, fordi de er begge koreanske baserede virksomheder og begge mål det samme marked.

LG Smart TV har fire spændende muligheder: Launcher Bar, Premium Content, TV Live og tv-apps. Premium indhold til dette TV leveres af partnerne CinemaNow og Netflix. Desuden LG giver en stor samling af apps lige fra uddannelsesmæssige til gaming formål. Smart Share-funktionen i dette produkt giver brugerne mulighed for trådløst at streame videoer og lytte til musik fra kompatible enheder på fra deres computer. For at få adgang til indholdet uden at bruge computeren, skal brugeren kun aktivere den integrerede web surfer. Desuden kan brugerne også få adgang til Picasa Photo Viewer, Google Maps, YouTube, Amazon VOD, AP og Twitter så godt. Oven i det, er LG Smart TV mere overkommelige end de fleste Smart TV sælges på markedet

Samsung Smart LED-TV, på den anden side giver flere spændende funktioner. Mindst fem smarte muligheder: Smart Search, Smart Chat, Smart Video, Smart Design, og Smart 3D. Og ligesom LG Smart TV, de funktioner i denne Samsung TV også gøre det muligt for brugerne at få adgang til forskellige film, musik, tv-programmer, videoer og spil, for ikke at nævne online indhold og sociale netværkssider. Smart 3D er sandsynligvis den bedste funktion af Samsung Smart LED-TV. Denne topmoderne gadget også prale levende billede og fremragende farvekvaliteter modsætning til andre tv-skærme. Dette TV er dyrere end LG Smart TV. Men hvis du er på udkig efter en fremragende billedkvalitet, er dette den perfekte Smart TV for dig.

Samsung SMART TV – Series 7000 og 6000

SMART TV-serien er virkelige vindere med hensyn til funktionalitet og raffinement. Samsung er helt klart blandt de højeste kvalitet af HD, 2D, 3D TV på markedet i dag. Det kommer til en pris med hensyn til nem betjening, og de ulige flimmer fra de genopladelige briller.

Hvilke egenskaber gør en HD 2D 3D TV SMART?

Evnen til at bruge Internet, Skype, og Operate den sædvanlige række af sociale medier ved hjælp af WiFi. Den avancerede fjernbetjening har et tastatur smart integreret i bagsiden af ​​fjernbetjeningen. Det er denne kompakte kontrol, der sætter den seneste i multi-media ved hånden. Fjernbetjeningen ser kompliceret ved første øjekast, men er intuitiv og for mig let mestret på kun et par minutter. Jeg anbefaler stærkt at du give dig selv en hurtig lektion med brugsanvisning, og det vil ikke tage lang tid, før man hurtigt skifter mellem en ansøgning og en anden.

Pros

Masser af ekstra funktioner såsom ekstra indgangsstik – 7000-serien LED ligesom alle skærme nu, som har en Full HD tuner, PVR, Time Shift, 4 HDMI-holdere, og 3 USB Sockets, som vil blive af stigende betydning som teknologiske fremskridt i de kommende år. En meget elegant, tyndt panel, meget mere teknisk sofistikeret end LG Smart TV. Billeddata forskelle kan være svære at skelne i de anbefalede visning stillinger, men Samsung er helt klart vinderen når det kommer til Full High Definition. Også prale af en 6 stjernet energi rating.

Cons

Sofistikeret kommer på en pris, Samsung er Hi-Tech og lidt mere kompliceret at drive end LG. Udgifter til ekstra 3D briller er omkring $ 120.00AUD/USD, sammenlignet med de $ 20,00 for den polariserede 3D-batteri og flimmerfrit LG briller.

Konklusion:

Samsung har en overlegen billede og en bredere vifte af multi-media-funktioner. Lidt mere kompliceret at drive end sine kolleger, hovedsageligt på grund af antallet af tilgængelige programmer ved hånden.

Sammenligning:

Både Samsung og LG SMART TV er vindere i deres egen ret. Nu på lige under $ 3299,00 enten er en hel del.

Samsung SMART TV-Superior 2D, 3D, Full HD raffinement. Stand til at udføre en bred vifte af multimedia opgaver ved at trykke på knappen.

Og

LG Smart TV for 2D, 3D, HD Simplicity. Hvis du ser tæt på LG-skærmen, så vil du bemærke, at billedpixel er lidt grovere end Samsung. Den LG Magic Wand fjernbetjening er absolut en vinder, og jo lettere af de to mærker at operere.

2012 Samsung TV Lineup – Funktioner og fordele

For dem af os, der voksede op med den japanske dominans på tv-markedet, er det helt sikkert på tide at acceptere, at koreanerne er nu med rette skal førere af dette domæne. Borte er de dage, hvor Samsung og LG kun blev set på som billige alternativer til Sony, Panasonic og lignende.

Samsung især genopfundet har sig selv som en decideret industri førende i mange teknologiske sektorer, overvinde udfordringer fra store aktører som Apple, Sony og Panasonic. Lige siden udgivelsen af ​​R71 LCD-serien circa 2005-2006 har Samsung vokset fra styrke til styrke i processen vinder en misundelig ry for at producere tv, der leverede en perfekt blanding af stil, design og billedkvalitet. Som nummer et TV mærke i Australien på det tidspunkt at skrive, leverer Samsung en bred vifte af TV, der passer til nogens budget og krav.

Plasma TV Line-up
Samsung har skrottet enkelt regulære 43 “HD Plasma-model fra sidste års interval, ikke producerer en erstatning for det indeværende år. De kan se, at prisforskellen mellem en LCD / LED i denne størrelse og en plasma-skærm er nu stort set så lille, at det ville være nemt at svinge en kunde på en mere energieffektiv, højere opløsning model til lidt mere udlæg.

Der resterer dog PS51E450. Dette er en ret slimline (i plasma-priser) 51 “almindelige HD-model, som er udstyret med 2 HDMI-indgange og 1 USB indgang. Den er også forberedt til trådløs, for simple medier deling mellem kompatible enheder.

Næste op i rækken er den PS51E531, som er dybest set et Full HD version af E450, men uden wi-fi capabailities. Dette er Samsungs ikrafttræden storskærm Full HD. Ligesom E450 er denne model også kun tilgængelig i en 51 “størrelse.

Ovenfor E531 kommer E550. Sammen med Full HD 1080p, får vi Smart TV kapaciteter, såsom Skype, Web Browser, Samsung Apps, samt Allshare og 3D-kapacitet. Billedet klarhed i mørke scener er også forbedret med indførelsen af ​​Micro-Dæmpning. HDMI indgange forøgede fra to til tre, og vi får en ekstra USB-indgang samt – i alt to. Der er heller ingen grund til at bruge en trådløs dongle er som Wi-Fi er indbygget i. Wi-Fi direct også en funktion medtages her, som giver dig mulighed for at overføre medier over en adhoc WIFI forbindelse uden en router. Den E550 fås i 51 “og 64” skærmstørrelser.

Toppen af ​​den linje Plasma fra Samsung er den E8000, kun tilgængelig i de større skærmstørrelser på 60 “og 64”. 8000 kan prale af alle de funktioner i E550, men også kommer med en indbygget Skype kamera, og Voice og gestus kontrol. Smart View er også inkluderet på 8000-serien, så streaming af ukodet indhold til kompatible enheder. USB-indgange er forøgede fra to til tre, og internet-browsing er gjort meget hurtigere og smidigere med indførelsen af ​​Dual core behandling. Udformningen af ​​sættet er også slankere.

Entry level LED
Samsung har taget den noget utraditionelle og overraskende skridt til at producere deres entry level LED-TV (læs: LCD-skærm med LED-baggrundsbelysning) med en ganske chunky design, især sammenlignet med tilbud fra andre mærker. Fra hvad vi har set selvom billedkvaliteten på alle disse modeller er stadig i en meget høj standard, og gav målet kunden for dette interval ville i de fleste tilfælde ikke blive vælge at vægmontere tv’et eller bruge det som en del af en uddybe oprettet.

Punktet niveau i Samsungs 2012 LED tilbyder er EH4000 serien. Fås i 26 “og 32” størrelser, det er en standard 50Hz (Clear Motion Rate 50), High Definition panel. 2 HDMI-indgange og 1 USB indgang er inkluderet, og sættet er wi-fi klar med købet af Samsungs wi-fi dongle.

Næste op i EH4500, findes kun i 32 “størrelse, giver dig Full HD-opløsning, en ekstra USB-indgang og Anynet kapacitet Smart TV-funktioner er også indbygget, med funktioner såsom Skype, webbrowser, Samsung Apps og Samsungs AllShare Play. – en ny cloud-tjeneste til kompatible Samsung-produkter.

Serie fem følger, som i 32 “og 40” størrelser kaldes EH5006. Disse sæt har ikke Smart TV fungerer som de EH4500 modeller, men de gør prale af en Clear Motion Rate (100), der er dobbelt så hurtig. De har også en mindre USB-indgang, så kun en enkelt USB-port er tilgængelig. Dette sæt ville være perfekt til en person, der ønsker et lille sæt, men ure en masse sport eller actionfilm – men er ikke interesseret i vægmontering enheden, eller ved hjælp af Smart TV.

Den EH6000 fås i mange forskellige størrelser – inklusive 40 “, 46”, 55 “og 60”. Beslutningsforslaget processor fordobles i hastighed igen – op til Clear Motion Rate 200. De øvrige funktioner er identiske med de af EH5006.

Slim LED Lineup
Serien, der vil blive mest eftertragtede i 2012 vil være den Slim LED linje op fra Samsung. Der er syv modelserier i alt fra 4000-serien helt op til toppen af ​​den linje serien 8.. Alle falder ind under “ES”-kategorien.

Punktet niveau Samsung Slimline LED kaldes ES4000-serien, og er kun tilgængelig i en 19 “størrelse. Det er en standard 50Hz (Clear Motion Rate 50), High Definition panel. 1 HDMI-indgang og 1 USB-indgang er inkluderet, og sæt er wi-fi klar med købet af Samsungs wi-fi dongle.

Fås i 22 “størrelse kun er den ES5000. Den vinder Full HD opløsning og en Clear Motion Rate 100 over ES4000.

Den næste model op kaldes ES5500. Fås i 32 “, 40” og 46 “størrelser, serien gevinster Samsung Apps, en webbrowser, AllShare Play, og er Skype klar med køb af en samsung skype kamera. Den er Wi-Fi klar via et medfølgende Wi- . Fi dongle 3 HDMI-indgange og 2 USB indgange er standard – hvoraf den ene kan bruges som en PVR med tilføjelse af en ekstern harddisk Det har en klar bevægelse på 100..

Den ES6200 gevinster 3D kapacitet, et 100 Hz processor med klar Motion Rate 400 og en ekstra USB-indgang bringer det samlede op til tre. Wi-Fi er indbygget, uden behov for en USB dongle. Den ES6200 er tilgængelig i det bredeste udvalg af størrelser – 32 “, 40”, 46 “, 55” og 60 “.

Up næste er den ES6800. Med alle funktionerne i ES6200, er de ekstra gevinster en Dual Core processor, en klar Motion Rate på 500, og Micro Dimming. De tilgængelige størrelser i dette interval er 40 “, 46” og 55 “.

Sekund fra toppen er fantastisk ES7500. Den ES7500 prale alle de Smart TV-funktioner er tilgængelige fra Samsung i dag – AllShare Play, 3D, Samsung Apps, en webbrowser og Smart View App. Også Skype og Gesture styring via en indbygget kamera, og Stemmestyring via en særlig fjernbetjening. Panelet selv er også opgraderet til Samsungs Ultra Clear Panel med anti-glare, og Clear Motion Rate er forøgede til CMR 600, med en opdateringshastighed på 200 Hz. Micro-Dæmpning processor også opgraderet til Micro-Dæmpning PRO og frontdækslet er langt slankere end de lavere modeller.

Hvilket bringer os til toppen af ​​den linje, ES8000. Den æstetiske makeover er det allerførste, du vil bemærke, med et slankt stativ erstatter fire strenget stå på de lavere modeller, og den tyndeste indfatningsdesign af serien. Clear Motion Rate er den hurtigste på CMR800 og Micro-Dæmpning processor er den mest avancerede – Micro Dimming Ultimate.

Ordliste – Nye funktioner Forklaret
ONE Design – Samsung Smart TV One Design refererer til æstetik af TV – en elegant kombination af rammen med panelet skaber en problemfri visuel oplevelse.

3D Auto Kontrast – 3D Auto Contrast forbedrer billedkvaliteten i 3D-tilstand, via en automatisk 3D-dybde rendering-teknologi. Dette resulterer i et skarpere kontrast til en utrolig skarpe 3D-billede.

ConnectShare ™ Movie – den terminologi, som Samsung angiver, at USB-indgang er til rådighed til at afspille film via en ekstern USB-harddisk / Thumb Drive.

3D Sound – 3D Sound bruger Dybde Rendering Teknologi og Audio Dybde Control for at forbedre din 3D-oplevelse ved at matche billedet dybden med lyden.

Ultra Clear Panel – Samsungs Ultra Clear Panel absorberer eksternt lys og reducerer refleksion, hvilket resulterer i reelle, naturlige farver og en dybere, dynamisk detalje.

Wide Colour Enhancer Plus – Et chipset farve forstærker, som via en avanceret billedkvalitet forbedring algoritme – forbedrer farver og detaljer i et billede.

Smart View app – Du kan se det samme indhold fra din Samsung-tv på din kompatible Samsung-enhed, og du kan også streame et program fra TV, selv hvis en anden ser forskelligt indhold på tv’et. Du kan se en DVD på dit tv, mens en anden ser et tv-program streaming til deres mobile enhed.

AllShare Play – Samsungs terminologi for DLNA – giver kompatible enheder, såsom computere, tabletter, kameraer eller telefoner til at dele fotos, video og musik trådløst.

Samsung Smart Interaction – giver Motion Control, Face Recognition og Talekontrol kapacitet til at styre dit Samsung Smart TV.

Samsung Voice Control – Giver opgaver såsom at tænde for tv’et, skifte kanal og adgang Samsung og Smart Hub ved at bruge din stemme via fjernbetjeningens indbygget mikrofon eller direkte til Samsung Smart TV.

Samsung Gesture Control – Giver mulighed for at interagere med dit Smart TV med håndbevægelser, at udføre opgaver såsom at skifte kanal, vælge Smart Hub applikationer, og navigere gennem websider.

Samsung ansigtsgenkendelse – Du kan logge ind Smart Hub og Skype ved Ansigtsgenkendelse gennem det indbyggede kamera.

Dual Core Processor – Samsung Dual Core processor giver hurtigere og smidigere multitasking mellem Netsøgning, adgang Samsung Apps og 3D-indhold.