Samsung øger indtjeningen i 2013

Apples største konkurrent på det kæmpe globale elektronikmarked, øger deres markedsværdi endnu engang. Elektronikkæmpen Samsung electronics tjener lige nu 534.000.000 om DAGEN! Ja om DAGEN.

Dette er til trods for at kæmpe hittet Samsung galaxy s4 ikke har solgt som de rent faktisk forventede, forventningerne var 2 millioner flere solgte enheder af galaxy S4 mobilen.

Dette regnskab burde få de fleste andre elektronik firmaer så som LG electronics, Apple inc, Sony, og Nokia til at ryste i bukserne, for een ting er sikkert lige nu, Samsung tar ingen gidsler og stormer frem med deres innovative fjernsyn samt smartphones og tablets.

Folk elsker Samsung, og det er nok på grund af deres alsidighed, dvs man kan få alle typer mobiltelefoner og tablets i modsætning til konkurrenten Apple som også er yderst populær. Apple sælger feks kun een type smartphone, nemlig iphone 5, og desværre for mange fåes denne kun i een skærmstørrelse nemlig 4″. Denne størrelse er for mange alt for lille, fordi trenden idag er jo større jo bedre, og når Samsung, LG, Sony Experia, mm alle stormer frem med skærme på 5″ og derover så står apple altså tilbage med en del tilbageholdene potentielle kunder da de kun kan levere smartphones med 3,5″ og 4″ displays.

Der er mange der håber på at når iphone 5S eller iphone 6 ankommer senere i 2013 så vil skærmen mindst måle 4,7″ ligesom den anden mobilgigant HTC måler med deres nye innovative flagskib HTC ONE.

En ting ligger fast, skal de andre elektronik firmaer op og bide skeer med Samsung, så skal de stramme op og udvide sortimentet og komme ud til det brede publikum af købere, da der er kæmpe markedsandele at hente.

Indtil videre er samsung galaxy S4 den bedst sælgene smartphone i verden, med iphone 5 lige efter, men samligner man disse 2 mobiltelefoner så vil iphone 5 nærmest virke som et mosefund, den er simpelthen sat fuldstændig af på specs og ydelse i forhold til koreaneren. Der går dog nye rygter på at apple lancere en langt hurtigere mobil næste gang. Udover dette skulle den komme med de helt nye A7 processorere som skulle være markant hurtigere end forgængeren.

Vi glæder os meget til at følge “krigen” mellem giganternes kamp og alle gadgetkunderne.