OS X Mountain Lion

os x mountain lionMountain Lion er den nye OS X til Mac-computere. Dette er en større opdatering og Apple er allerede rapporterer det er den mest succesfulde OS-opdateringen endnu. Det er et godt tegn for Apple, men betyder det så det er et godt tegn for dig at opgradere denne nye OS X til din Macintosh. The Mountain Lion bringer et helt nyt sæt opdateringer til Lion opdateringen af ​​sidste år. Nogle af de ændringer omfatter airplay spejling, deling knappen diktat og mere end 200 andre funktioner. Disse opdateringer har gjort OS X helt anderledes, og vi vil se, om dette er en positiv.

Mountain Lion på overfladen ligner ikke det har ændret sig meget til den ældre Lion opdateringen, men det har faktisk ydet over 200 nye opdateringer. Et af de mest ventede opdateringer var airplay spejling. Det har allerede haft stor succes på iPad, så det er en naturlig beslutning om at flytte det til OS X. Dette system giver dig mulighed for at streame film og spil fra din computer via Apple TV, der skal vises på dit fjernsyn. Det er meget nemt at sætte op som alt hvad du skal gøre er at få din Apple TV og computer på samme trådløse netværk, og AirPlay-knappen vil poppe op.

Du skal bare derefter nødt til at gå ind i Apple TV fra drop down menu, end du kan oprette forbindelse. Dette fungerer godt med kun lille forsinkelse i mellem streaming. Der er ét stort problem, og det er med ældre MacBooks dette vil ikke arbejde ordentligt, så hvis du ønsker at bruge denne funktion, du bliver nødt til at få en nyere MacBook.

index

Der er også den nye deling knappen tilføjes til næsten enhver anvendelse, som det synes Apple mener alle er aktive på sociale netværk og ønsker at dele alt, hvad de gør. Hvis du er en af ​​disse mennesker er dette en stor funktion, der vil komme i handy for dig.

Diktat er en anden stor funktion, der giver dig mulighed for at snakke tekst. Hvis det ikke giver mening lad mig uddybe, denne funktion gør det muligt for dig at bruge en mikrofon til at tale, og dette vil blive konverteret til tekst i et word dokument. Dette er faktisk helt korrekt, men det burde nok ikke blive brugt til omfattende dokumenter som fejltagelser er bundet til at ske.

The Mountain Lion OS X-opdatering er en anden forventet opdatering, der sker årligt for hver Macintosh-bruger, og som regel gør OS meget bedre. Nogle spekuleret på, at med sidste års løve ville det blive enden på den store kat tema og en interessant ny OS ville tage scenen dog dette ikke slå. Der er flere nye funktioner til sidste års Lion opdatering, der virkelig har gjort computeren meget bedre. Disse omfatter air play, diktat og talrige andre. Den OS ændring er generelt meget god, og det skal anbefales, at alle Mac-brugere bør få denne opdatering selv med $ 20 pris.

Mountain Lion stadig opfattes som et operativsystem, der er svært at forstå eller komme igennem, især når du har for nylig opgraderet dit system til Mountain Lion 10.8. Kom hænge af dette system tager tid og en kontinuerlig indsats. Men hvis du følger nogle nemme tips vil det gøre det lettere for dig at blive fortrolig med denne nye software og hjælpe dig med at forstå mere om det.

iCloud

Den første ting, der kommer til sindet synkroniserer dine andre Apple-enheder med din Mac. For at kunne udføre denne operation skal du tænde for iCloud, der vil tillade dig at synkronisere. Gå til Indstillinger, og logge ind med dit Apple-id. Derefter drejes alle de tilsvarende enheder, som du ønsker at tilslutte via iCloud.

Tænd de apps, som du gerne vil synkronisere, for eksempel, du ønsker at synkronisere kontakter og derefter tænde Kontakter apps på dine enheder (iPad og iPhone). Derudover kan du også synkronisere Safari påmindelser, bogmærker, kalendere og noter. Du kan vælge at synkronisere tjenester ved at dreje på den relative app.

iMessage Funktionalitet

iMessage er en funktion der gør det muligt i instant messaging, det er meget bedre end iChat. Du vil finde denne service på din iPad eller iPhone som en besked app. Denne meddelelse app hjælper med at optimere beskeder uden at skulle bruge SMS service. Derudover kan du nemt udveksle meddelelser mellem alle Apple-enheder (iOS5 ovenfor) via Wi-Fi-forbindelse og 3G. Dette system arbejder med Apple-enheder som beskeder, der modtages fra andre enheder vil være i SMS-format. Ikke desto mindre, når du arbejder på din Mac drevne af Mountain Lion (10.8) vil du modtage beskeder problemfrit uden at skulle logge ind på din chat. Den bedste ting ved IMessages er, at det integrerer Yahoo, AIM, Google Talk og Jabber. Denne måde, uanset hvor du har din konto eller hvilken tilstand dine venner bruger til at kommunikere, vil dine beskeder nå til din via IMessages. Du vil aldrig glip af en besked tråd, som du kan vælge lige fra hvor du forlod den. Gå til iMessage app og logge ind med dit Apple-id. Med IMessages kan du nemt tilføje kontakten og starte du chatte eller indtaste en bruger af iPhone i feltet Til arkiveres for at begynde en samtale.

FaceTime Chat

FaceTime er endnu et fantastisk feature at have et ansigt-til-ansigt live chat. Når du har aktiveret iCloud-forbindelse, kan du nemt aktivere FaceTime. Log ind på kontoen ved hjælp af din Apple-id i FaceTime og tilsæt listen over personer, der allerede bruger denne app. Du kan endda vælge at tilføje mennesker, som ikke på mobile enhed som med iOS6 integration vil du være i stand til at chatte i realtid med FaceTime med mobile brugere også.

Tænd Twitter

Twitter er integreret med Mountain Lion at aktivere URL deling, billeder og twitte samme. I første omgang skal du oprette kontoen for det, kan indstillinger> Login Twitter fra her på du aktiverer den.

Indstilling Alerts

Efter at de nødvendige ændringer i din iMessage app du har brug for at tænde meddelelserne, så du løbende kan få advarselsmeddelelser. Denne måde, når du modtager en ny besked, vil du få en advarsel. Opret advare for iMessage ved at gå til Indstillinger> Beskeder, herfra kan du vælge at indstille meddelelser om apps for at modtage advarsler. Tilsvarende, hvis du ikke ønsker at modtage meddelelser, så kan du slå den fra ved at følge den samme proces som nævnt.

Efter de ovennævnte tips vil hjælpe dig til at blive fortrolig med Mountain lænden (10,8) OSX versionen. Disse tips er let at anvende og vil hjælpe dig med at komme i gang på det grundlæggende.

Som en ledende teknisk support ingeniør på harward har kunnet tilbyde online teknisk support til globale kunder for spørgsmål vedrørende laptops, desktops, Mac og enheder, herunder iPods, tabletter, iPhones og meget mere. Desuden er han en ivrig skribent af artikler og blogs, der har til formål at hjælpe internetbrugere. Hans interesseområder omfatter computer support, teknisk support, nye teknologier og bevidsthed om teknisk support svindel.

Selv om de fleste virksomheder stadig bruge Windows-operativsystemet er Mac bliver mere populær blandt fagfolk i kreative brancher som design på grund af styrken af ​​sine kunstneriske anvendelser. Brug af iOS på iPad er eksploderet blandt de små virksomheder, der ønsker mobile computing med mere portabilitet end en bærbar computer, men mere computerkraft end en iPhone. Mac er ved at indhente i form af usability for virksomhederne, og udgivelsen af ​​sin nye OS gør det endnu mere funktionel i det professionelle felt.

Apples nyeste iOS X, OS X Mountain Lion, er tilgængelig som en download i Mac App Store for $ 19,99, fem dollars mindre end sin forgænger, OS X Lion. Det kræver en computer, der kører løve eller Snow Leopard til at begynde med, og 2 GB hukommelse, sammen med 8 GB ledig plads. Den nye iOS er tilgængelig gratis på enhver maskine købt fra Apple på eller efter 11. juni. Kvalificerende ejere nødt til at anmode deres kopi på Apples websted af August 24 eller tredive dage efter datoen for deres køb, hvis dette er senere.

Mountain Lion tilbyder en række nye værktøjer, der kan hjælpe små virksomheder med organisation og produktivitet. Det vigtigste af disse værktøjer er den nye anmeldelse Center, en funktion, der konsoliderer meddelelser fra både indfødte og tredjeparts applikationer på ét sted. Den Notification Center viser advarsler fra Kalender, Mail, Beskeder, og andre programmer i en pæn sidebar, der forbliver skjult, indtil du har brug for det. Derefter MACs multitouch gestus kommer i brug med en hurtig to-fingre på kanten af ​​pegefeltet for at afsløre sidebar. Notification bobler også poppe op på hjørnet af skærmen, når du får en ny e-mail eller en besked, for eksempel.

En anden tilføjelse til OS, der kan forårsage højere produktivitet er fjernelse af iChat til fordel for de mere simple “Meddelelser”. Med programmet Meddelelser, kan du sende beskeden iPhones, iPads og andre Mac’er alle fra den samme placering, som vil give virksomhederne til lettere koordinere med medarbejdere og kunder fra et enkelt konsolideret sted. Du kan også videochatte direkte fra meddelelser til nogen af ​​disse enheder. Det er en af ​​mange applikationer, som Apple er lån fra iOS for at gøre de to systemer mere kompatible.

Hvis din virksomhed gør udstrakt brug af sociale medier, Mountain Lion har noget at hjælpe dig med det også. Deling anvendelse betyder, at ligesom på iPhone, kan du dele indhold fra næsten alle programmer direkte til e-mail, Twitter, Beskeder og andre sociale medieplatforme. Dette betyder at du kan øge effekten af ​​din virksomheds sociale medier endda uden at forlade den side, du er på. iPhoto integrerer også direkte med Facebook, så du kan uploade fotos direkte fra programmet. Apple siger også, at nye opdateringer øger forbindelse med sociale medier kommer snart.

Den nye Gatekeeper platform betyder, at virksomheder, der bruger Mountain Lion kan være sikrere downloading software fra internettet. Selvom Mac er allerede berømt for at være godt beskyttet mod virus og malware, Gatekeeper giver endnu mere omfattende beskyttelse mod skadelig software og giver brugerne mere kontrol over, hvad apps er hentet. Dette kunne især være nyttigt for mindre virksomheder, der ikke har adgang til it-ressourcer.

Mac til Mac deling og dokument tilgængeligheden er blevet væsentligt forbedret med Mountain Lion brug af iCloud. Mens iCloud allerede havde været i brug for at synkronisere iPhone og iPad data, med den nye OS X, at samme funktionalitet kommer til Mac-computere. I iWork suite, kan brugerne gemme dokumenter fra Pages, Keynote og Numbers lige til iCloud, hvor dokumenterne er tilgængelige fra iCloud hjemmeside på enhver computer eller Apple mobile enhed med disse installerede programmer. Din virksomhed kan tage dokumenter med dig overalt – opdatere en Keynote-præsentation på din iPhone eller iPad, og opdager, at dine opdateringer og revisioner er blevet synkroniseret med filen, hvor du åbner den. Hvad Apple havde allerede gjort for deres mobile enheder nu endelig også for deres computere.

Med OS X Mountain Lion, er Apple gør alt hvad de kan for at integrere mobil og computer, og for at strømline arbejdet så meget som muligt. Hvad dette betyder for dig som en person, virksomhed, er, at uanset hvilket arbejde du har brug gjort via teknologi vil være lettere, hurtigere og bedre egnet til synkronisering mellem enheder, mennesker og endda sociale medier applikationer. For små virksomheder, der er afhængige af færre mennesker gør mere, og på teknologi og sociale medier for stor effekt, lave omkostninger markedsføring, er det gode nyheder.

Denne kommende efterår, er Apple også kommer ud med en ny iOS, iOS 6. Apple har sagt, at den nye iOS vil indeholde forbedret Facebook kompatibilitet og flere iCloud features, så i kombination med OS X Mountain Lion, vil du være i stand til at få endnu mere ud af dine enheder til din virksomhed. Men indtil da, nyd den forbedrede produktivitet høflighed af Mountain Lion.