Mobil kommunikation

Købe en ny mobiltelefon

Før du køber en ny mobiltelefon, har en god tænke over, hvordan netop du vil bruge det. Det er OK at sige “Åh ja, jeg kan lide denne ene”, eller “Jeg ønsker, at én”, men du skal tænke på forbrug, fordi så mange mennesker får den forkerte mobiltelefon deal, og kan ende med at betale mere, end de har brug for at , spilder hårdt tjente penge.

Spørgsmål dig selv. Er det for at arbejde eller personlig brug? Har du tendens til tekst mere end faktisk kalde og har samtaler eller måske det modsatte? Er du en web surfer? Har jeg brug for en kontrakt eller pay as you go? Prøv at måle et groft skøn over, hvad dit forbrug af alle disse faktorer vil sandsynligvis være på månedsbasis før blot hoppe ind og købe, at flot håndsæt, fordi at få den rigtige mobiltelefon deal kan spare dig for en masse penge i det lange løb !

Ting at overveje

Kontrakt eller pay as you go

Vil jeg byrden af ​​en kontrakt eller vil Pay As You Go tilfredsstille mine behov? Ja, med en kontrakt, du normalt få håndsættet gratis, men du kan være begå dig selv for op til 24 måneder værd af betalinger, og hvis du ikke har afvejet dit forbrug, før der indgås denne kontrakt, du kan være spild af dine penge eller det kunne være en bekostelig fejl. Hvis du er en lys bruger, ja, vil du nødt til at købe håndsættet, men dette kan være den bedste plan, hvis du ikke bruger din mobil meget ofte. Den anden ting at overveje, om en kontrakt er, at du skal have en rimelig god kreditvurdering som en kredit check vil ske, hvis du har en dårlig eller dårlig kreditværdighed, Pay As You Go måske din eneste mulighed.

Hvilken Netværk

Naturligvis forskellige tjenesteudbydere eller netværk tilbyder forskellige tilbud, så shoppe rundt lidt her. Hvis du har en grundlæggende idé om, hvad din forventede forbrug vil være, vil du være i stand til at sammenligne forskellige telefon tilbud lettere. Selv om konkurrencen er hård i mobilbranchen priserne kan stadig variere ganske meget mellem netværk for den samme form for brug.

Minutter

Nu, hvis du har gjort dit hjemmearbejde, du bør vide nogenlunde, hvor mange minutter om måneden er du sandsynligvis brug for. Hvis din nye mobil er for erhvervslivet, så vil dette være en afgørende faktor, som du ikke virkelig vil være at sms’e dine kunder eller forretningsforbindelser. Hvis du er en sludrechatol kan det være let at gå over din månedlige ydelse, som vil koste dig endnu mere.

Tekster

Flere og flere mennesker, især den yngre generation, er sms’er mere og mere i disse dage. Er du en Texter? Igen, hvis du har tænkt over, hvordan du vil bruge din mobiltelefon, bør du nogenlunde ved, hvor mange tekster per måned, du måske har brug for. Hvis du er en forælder køber en mobil til dine børn dette er en meget vigtig faktor at tage i betragtning.

Data

Hvis du kan lide at surfe på nettet fra din telefon er det også en vigtig ting at overveje. Tro det eller ej, det tager ikke så lang tid at surfe på nettet for at spise op 100MB data, så måske du har brug for ubegrænset data, så du kan surfe alt, hvad du vil. Husk, at hvis du bruger den holder af Facebook og Twitter, dette kommer af dine data kvote, og hvis du går over din månedlige ydelse vil det uundgåeligt koste dig mere.

Gratis Gaver

Nu er det virkelig kun for kontrakt mobiltelefon omhandler. En masse af udbydere tilbyder nogle meget flotte incitamenter til at få dig tilmeldt i disse dage. Bærbare computere, tv, PlayStation er endda krøllejern er på tilbud, men til hvilken pris? Ingen giver noget som en helt ny bærbar væk for ingenting! Sørg for, at hvis du vælger en af ​​disse tilbud, du ved præcis hvor du står med det, med andre ord, “Læs småt!”.

Konklusion

Ved blot at have en god tænke på alle disse faktorer, før du foretager dit køb kan spare dig for en masse penge i det lange løb. At have en grundlæggende idé om, hvordan du vil bruge din mobiltelefon vil give dig en benchmark til at sammenligne med, og sørg for at du ikke betaler for noget, du ikke har brug for eller lave en kostbar fejltagelse.

At købe en ny mobil i disse dage kan være et minefelt med så mange forskellige telefon tilbud på markedet i dag. Det er en god idé at bruge en mobiltelefon sammenligning websted såsom http://www.teleselskaber.net hvor du kan straks sammenligne mellem forskellige tilbud og få det bedste, der passer til dine behov.

En mobiltelefon kontrakt kan tvinge dig til at betale for et uhyrligt antal gebyrer under dine rejser. Når du ønsker at rejse til fremmede lande, så er det klogt at spare så mange penge som muligt. Et forudbetalt SIM-kort kan hjælpe dig med at spare penge, så du har mere at bruge på din rejse. Det er muligt at få en af ​​disse SIM-kort til næsten enhver mobiltelefon. Folk på farten i forskellige lande er uvidende om denne mulighed, og vind med at bruge for mange penge på roaming. Kom et forudbetalt mobiltelefon kan eliminere omkostningerne ved en månedlig kontrakt og alle de tilføjede gebyrer, der kommer med det.

Det første problem en rejsende møder, når i et andet land, er modtagelse på deres mobiltelefon. Nogle telefoner virker kun i visse lande eller områder i et land. Dette begrænser en persons mulighed for at kommunikere mens du rejser. En erhvervsleder på forretningsrejse har måske en hård tid kontakte potentielle partnere eller kunder. Et forudbetalt SIM-kort giver dig mulighed for at skifte dine kontaktoplysninger til en ny enhed. Hvis mobiltelefonen, du bruger ikke virker så kan du tilføje dit forudbetalt SIM-kort til en anden telefon, så det virker. Dette er en perfekt løsning til det dilemma telefonen ikke.

Forudbetalte mobiltelefoner også kommer med fordelen ved at tillade dig at vælge, hvor meget du bruger. I stedet for at bekymre sig om at akkumulere en kæmpe regning, kan du styre, hvor mange minutter og hvor meget data, du indtager. Forudbetalte kort fås i de fleste byer, så du kan tilføje flere minutter og data til din plan med lethed. Du har også mulighed for at tilføje minutter eller data direkte fra din mobiltelefon eller online, når du har brug for at genindlæse.

Forstå betingelserne for hver telefon, du køber. Forudbetalte enheder har undertiden visse vilkår og betingelser, som du måske overtræder uden at vide. Før du går på en tur sørg for at dit nummer vil være gyldig for varigheden af ​​orloven. Nogle telefoner bliver ugyldige efter en vis mængde af dage. Det er altid en god ide at tjekke dækningsområdet at en transportvirksomhed tilbyder.

Sikre dit SIM-kort på en sikker placering på alle tidspunkter. Der er risici forbundet med udøvelsen et kort med dine kontaktoplysninger rundt. Hvis kortet er tabt eller stjålet, så en anden vil have adgang til oplysninger om enheden. Opbevar dit SIM-kort på et sikkert sted for at forhindre det i at blive tabt eller stjålet. Den sidste ting du har brug for på en tur er at miste dit SIM-kort.

Ved at gennemføre en mobiltelefon, er det blevet lettere at kommunikere med andre under dine internationale ture. Den stigende andel af internationale flyers har øget efterspørgslen for at bruge telecom løsninger, der gør det muligt at kommunikere med folk tilbage i dit hjemland.

En velkendt løsning er at tage internationale roamingtjenester, der tillader rejsende til at modtage og foretage opkald i løbet af deres rejse. Mange rejsende har brugt disse tjenester i deres internationale rejser, men har konstateret visse fordele og ulemper. Både fordele og ulemper er nævnt for din bekvemmelighed for at hjælpe dig med at træffe den rigtige beslutning. Nogle af fordelene ved at bruge global roaming tjenester er:

Brug din lokale mobilnummer under din rejse
Ingen krav for at aktivere eller deaktivere tjenesten
Del seneste sociale opdateringer vha. datatjenester
Brug forudbetalt eller efterbetalte tilslutning som pr din bekvemmelighed
Destination netværk vælges automatisk
Der er dog nogle ulemper ved hjælp af globale roamingtjenester. Nogle af de punkter er listet nedenfor:

Køb et nyt håndsæt, hvis dit nuværende håndsættet ikke er kompatibel med den destination netværk
Manuelt vælge det netværk til at bo på et enkelt netværk
Ingen facilitet til at kontrollere og overvåge brugen online
Ingen opkalds-id facilitet
Ingen mulighed for at kontrollere dit SIM-kort historik
Begrænset adgang til kundepleje center
Indgående opkald er også opkræves
Bortset fra ovennævnte ulemper, der er enorme omkostninger i international roaming. Logikken er ganske enkel. Destinationen netværk sender signal til hjemmenetværk og derefter modtager tilbage signalet igen destination netværk. Hele processen pådrage enorme på din lokale mobilnummer. Derfor er det fantastisk at bruge din lokale nummer under din internationale rejse, men du skal være parat til at bære enorme udgifter.

Hvis du tror, ​​at du kan holde sig væk fra din lokale mobilnummer for få dage, kan du vælge et alternativ til mobil dataroaming. Der er omkostningseffektive internationale SIM-kort til rådighed, der sikrer en god netværksforbindelse.

Kort sagt, er disse SIM-kort lokalt nummer bestemmelsessted land, der er til rådighed før din afrejse. Når du når frem til destinationen, kan du slå dit håndsæt på og begynde at bruge det. Desuden telecom udbydere har kundepleje center til at give dig hjælp, når som helst og hvor som helst.

Mens du har travlt i planlægningen af ​​din internationale rejse, skal du lave en aftale i forvejen, så du kan modtage præ-aktiverede SIM-kort til din oversøiske tur.

Det er blevet en prioritet at aktivere dine håndsæt med datatjenester få adgang til flere mobile apps, mens du er på farten. Tidligere brugere havde en standard dataforbrug lovforslag, der er betalt på en månedlig cyklus. Mens overvejer dagens nødvendighed, mange mennesker foretrækker at tage Smartphone at have en nem adgang til e-mails og andre midler til tilslutningsmuligheder.

Så mens du er på en officiel rejse, ville du ikke have vanskeligt ved at styre dit arbejde ved at holde kontakten via e-mails og tredjeparts applikationer. Men vi ikke klar over den uforholdsmæssigt store beløb, der er påløbet på den månedlige regning, mens de rejser i udlandet. Derfor er der internationale SIM-kort til rådighed, fra dine teleselskaber og mobilselskaber der giver lokale erfaringer til mobile brugere, mens du er på din internationale rejse.

Hvis du ikke kræver GPRS-tjenester, kan du blot slukke for den, før din afrejse. Men hvis du føler, at du ville kræve data, kan du dele dine krav med telecom konsulenter, der vil tilpasse planen som pr dine krav for at gøre det til det bedste tilbud til din rejse.

Mens du er på en tur, er det vigtigt at bruge din datapakke klogt, så er det stadig en omkostningseffektiv international data løsning. Derfor er der nogle forholdsregler, der kan tages, mens du bruger internationale SIM-kort:

Sluk alle automatiske applikationer opdateringer
Slå automatisk synkronisering af applikationer
Hent din e-mails manuelt
Må ikke hente de vedhæftede filer automatisk
Må ikke hente lyd-og videofiler på din mobil
Undgå streaming YouTube-videoer på din mobil
Brug Wi-Fi anlæg, når det er muligt
Brug offline turistfører snarere end Google Map
Bruger sociale netværkssider som Facebook med forsigtighed
Disse landespecifikke og globale SIM-kort er meget gavnlig for de rejsende, der rejser hyppigt til forskellige steder. I forhold til dataroaming, hjælper disse planer i at spare op til 80% på dataforbrug afhængigt af landet af rejse. Mens De tager internationale datatjenester, telecom konsulenter deler også nogle vigtige punkter at huske, så at udnytte datapakken fornuftigt.

Mens du planlægger din næste tur, kan du kontakte en international SIM-kort udbyder til at tage en skræddersyet plan, der opfylder dine behov. Derudover kan du forstå produktet i detaljer, så for at undgå problemer med at bruge det i løbet af din rejse. Når du er tilbage fra turen, kan du betale hele regningen på én gang uden besvær.