Samsung galaxy S3 og S4

samsung-galaxy-s4-s3Udgivet omkring samme tidspunkt sidste år, Samsung Galaxy Note og Galaxy Nexus var på det tidspunkt, to af de mest imponerende smartphone på markedet. Selv med en række producenter annoncerer deres højteknologiske nye flagskib telefoner nylig, kan de stadig holde deres egne takket være deres imponerende spec lister. I denne artikel vil jeg se på de ligheder og forskelle i nogle af enhedernes vigtigste funktioner.

Skærm

Både Galaxy Nexus og Galaxy Note prale af nogle af de bedste touchscreens derude i form af deres beslutninger samt Super AMOLED kapacitive teknologi. Først for nylig har vi set konkurrenter, der tilbyder lignende skærme på deres smartphones. Sony Xperia S, og en række af HTC telefoner som HTC One X, som for nylig blev afsløret på MWC 2012 i Barcelona optage samme resolutioner og teknologi fundet på skærmene af Nexus og Galaxy Note. Ved 720x 1280, er opløsningen af ​​Galaxy Nexus i stand til at vise HD-indhold som film og spil, mens det samme er tilfældet for Galaxy Note, som selv idræt en højere pixel opløsning på 800X 1280. Utroligt, denne øgede pixel opløsning er på en større skærm, der måler 5,3 inches, hvilket gør Galaxy Note noget af en hybrid mellem en smartphone og en tablet. I betragtning af at denne kæmpestor pixel opløsning på fundet på sådan en stor skærm betyder, at det mindste på papiret, bemærkningen prale den mest avancerede touchscreen enhver smartphone i verden.

Kamera

Både Galaxy Nexus og Galaxy Note har imponerende bagudvendt bygget i digitale kameraer. Samsung Galaxy Nexus har et 5 megapixel kamera, som kan virke lidt lav for en moderne smartphone, men forbedringer i linse teknologi betyder, at på trods af sin relativt lave pixel count er det stadig i stand til at opfange stillbilleder i høj kvalitet, og usædvanlig for en 5 megapixel kamera kan endda optage 1080p HD-video-optagelser. Samsung Galaxy Note kan prale med en 8 megapixel kamera, der som du kan forestille dig producerer højere billedkvalitet. Begge telefoner giver mulighed for at optage HD-video, samt de standard funktioner såsom autofokus, touch fokus, billedstabilisering, LED blitz og ansigt & smil afsløring.

Samsung Galaxy Nexus var den første til at fremvise den nyeste version af Android, kaldet Ice Cream Sandwich, mens note kører Gingerbread versionen selv om det vil støtte en ICS opdatering, når det ruller ud til kompatible smartphones på forskellige punkter i hele 2012 baseret på producenten.

Hvis du er på udkig efter de bedste Android-enheder derude, både Samsung Galaxy Nexus og Samsung Galaxy Note er værdige til en plads på din liste. Begge håndsæt tilbyder noget ikke synes i mange andre telefoner, og med deres avancerede skærme, innovative operativsystemer og stand kameraer, gøre både et ideelt valg for en række brugere.

Læs nedenfor for at finde ud af om mange af Samsung Galaxy S3 funktioner, specs, og udgivelsesdato.

Design:
Samsung har besluttet, at designet bag Galaxy S3 burde være en natur tema. En direkte citat fra Samsung hedder det, at S3, “inspireret af naturen og designet for mennesker – det ser, lytter, svarer, og giver dig mulighed for at dele de største øjeblikke”. S3 vil komme i plast tarme af Pebble blå og Marble White.

Menuknapperne ser sammenlignes med Galaxy S, selvom home knappen er steget i størrelse. Super AMOLED HD-skærm på Galaxy S3 kan være den største skærm på markedet for smartphones. Skærmen er 4,8 inches i størrelse, hvilket gør det til det største på markedet så godt.

Interface:
Gør telefonen i overensstemmelse med dets natur tema, S3 har lyde som f.eks dryppende vand, når du låser enheden eller når du rører menupunkter. Mens Samsung har skubbet naturen tema, du i stand til at tilpasse disse ting, hvis du ikke nyde det.

TouchWiz interface er blevet reorganiserede for at lette adgangen. Docken nederst på skærmen har nu 5 varer. Den 4,8 tommer skærm er helt sikkert i stand til at håndtere de ekstra ikoner.

Tech:
En helt ny revolutionerende teknologi til Galaxy S3 kaldes Smart Stay. Det udnytter kameraet til at spore flytning af dine øjne. Dette giver mulighed for skærmen for at “kende”, når du ser på det, så funktioner såsom baggrundslyset ikke dæmpet, når du kigger på skærmen. overensstemmelse med Smart navngivning, S3 desuden har en funktion kaldet Smart Voice. Dette kan sammenlignes med SIRI på Apple iPhone 4S. Det giver dig mulighed for at bruge din stemme til at udstede stemmekommandoer til telefonen.

En funktion, der hedder direkte opkald giver også mulighed for dig at foretage et opkald til en person lige fra en meddelelse. Du skal blot løfte telefonen op til øret, og Galaxy S3 vil automatisk kalde de enkelte du chatter med.

S Beam er en funktion til at gøre at overføre filer mellem telefoner lettere. Det bruges til at forbinde to telefoner og overføre video, foto, musik, samt andet indhold end wifi. Det giver mulighed for dig nemt at lægge dine Galaxy S3 ved siden af ​​dine venner, og trykker på en fil, som du ønsker at blive overført. Du må kun gøre brug af denne med et andet Samsung Galaxy S3 telefon dog.

Pop Up Play-funktionen er en funktion, der blev tilføjet for at gøre multi tasking, mens du ser videoer nemmere. Du er i stand til at poppe ud og flytte din videoskærm rundt telefonens skærm, så du kan få adgang til dine andre apps.

Samsung Galaxy S3 understøtter intern hukommelse på 16, 32 og 64GB samtidig tillader et SD-kort til at udvide den interne hukommelse yderligere.

Kamera:
Kameraet er garanteret at være en fremragende funktion på Galaxy S3. Samsung Galaxy S3 kommer med en 8 megapixel tilbage kamera. Den forreste Kameraet er 1,2 megapixel. Kameraet kan optage video i 720p.

Kameraet har standard funktioner såsom ansigtsgenkendelse, burst mode, High Dynamic Range, panorama, smile shot, skønhed tilstanden samt andre.

Apps:
Et af de mest afgørende træk ved smarte telefoner er de apps. Samsung Galaxy S3 har nye apps, S foreslår og S Memo. Nogle vigtige apps mangler fra S2 er Reader Hub for magasiner og aviser. Læseren hub blev erstattet af Video Hub i stedet.

Galaxy S3 har også Music Hub, som giver dig mulighed for at gennemse MP3 musik fra Amazon MP3 Store.

Gamer Hub giver dig mulighed for at downloade spil fra App Store.

Batteri:
Batteriet magt er blevet forbedret fra 1650mAh (Samsung Galaxy S2) til 2100mAh (Samsung Galaxy S3). Dette skulle give mulighed for en længere dej levetid sammenlignet med Samsung Galaxy S2. Samsung har lovet Galaxy S3 vil benytte større magt management teknikker til at give længere batterilevetid end tidligere modeller.

Konklusion:
Denne Samsung Galaxy S3 gennemgang har vist, at enheden har mange opgraderede funktioner, der skal betragtes som en af ​​de bedste telefoner på markedet i dag.

Samsung Galaxy S3 specs vise sin magt over konkurrencen med dens 4.8 “Super AMOLED HD-skærm, 1,4 GHz Quad Core Exynos processor, Bluetooth 4.0, 64 GB intern hukommelse, S Beam, S Voice, Iøjnefaldende, længere batterilevetid, Pop Up Spil og meget mere.

De eneste ulemper kommer ud på Samsung Galaxy S3 er den noget billige fornemmelsen af ​​plastik kabinet. Vi mener, at teknologi og specs af enheden mere end kompensere for denne beskedne sæt tilbage dog. Samsung Galaxy S3 er planlagt til at blive frigivet den 21. juni 2012. Hvis du er interesseret om, hvor at købe Samsung Galaxy S3, kan du bestille det nu på Amazon.

Samsung! En brand, der egenhændigt ændrer landskabet af den globale smart telefon markedet. Spørg enhver mobiltelefon ekspert om markedet uden Samsung, og du ville få en klump look. Helt ærligt, har den sydkoreanske producent havde en vidtrækkende konsekvenser, ikke blot for nicheaktørerne, men også på de store mærker ved at tvinge dem til at tænke og nytænke deres produkt og positionering strategier.

Samsungs blitz Krieg for Marketing og produktlanceringer tog alle på sengen par år tilbage. Før mange indset, havde Samsung solidt placeret sit greb om Smart Phone markedet. Hvis de fleste industri rapporter man skal tro og følges, Apple er i for en hård kamp på grund af Samsung, mens HTC, Sony, Nokia og endda den store Blackberry forsøger at fange op med nogle af de centrale begrundelse, at de har mistet til Samsung.

De seneste lanceringer fra Samsung, Samsung Galaxy S4 er en spændende tilbud. Selvom mange vil finde det svært at skelne mellem Galaxy S3 og S4, S4 er helt sikkert og avanceret version af S3 og har en masse at tilbyde sine stadigt voksende kundeunderlag. Den ene ændring, at de fleste mennesker havde forventet og blev skuffede var i selve Galaxy S4. Den plast-lignende udseende af Galaxy S3 vandreture i rebranded med Galaxy S4.

Den fulde HD AMOLED skærmen er hurtigt ved at blive en signatur mærke til Galaxy S4. Galaxy S4 er til fordel for forbrugerne med forbedrede udseende og skærmopløsning. Kroppen er mindre og tyndere i forhold til Galaxy S3. Ved 5 inches telefonen sikkert har en længere skærmens overflade i forhold til sine konkurrenter som HTC One og Sony Xperia Z. dog; opløsningen næppe får forvrængede tak til den pan-betragtningsvinkel af enheden.

Den 1,6 GHz processor med en 2 GB RAM er et anstændigt kombination. Selvom, HTC One og Sony Xperia Z huser bedre processorer, Galaxy S4 processor får jobbet gjort for Jelly Bean Android OS. Samsung er gode til pakning af små innovationer med stor indvirkning på brugerne. Med Galaxy S4, hævder den nye Smart Stay teknologi til annonce en intuitiv fornemmelse for brugeroplevelsen. Den sporer øjeæblet bevægelse brugeren og pause videoerne på blik.

Internettet gennemser erfaring er taget til et helt nyt niveau. A 2600 mAh batteri kraftoverførsel Galaxy S4 understøtter enheden positivt. A 13 MPa sjælden kamera fungerer godt til sin fordel, men frontkameraet er ærligt talt en skuffelse. Den interne og eksterne hukommelse er ikke en årsag til bekymring i nogen af ​​de høje ende smartphones og Galaxy S4 er ikke en undtagelse til det samme.

Samsung har investeret kraftigt i marketingkampagner og stærkt ind for en guerilla marketing strategi for de fleste af sine lanceringer. Efter at have sat den toneangivende ganske høj med Galaxy S3, galaksen S4 pre-launch hype sikkert skabt en masse af forventning omkring den tilsyneladende feature-rige telefon. Men hvad i sidste ende viste sig var en (forholdsvis) dystre show fra en telefon, der var indstillet til at revolutionere smart telefon markedet og drive de små elementer af Sony, LG og HTC ud af konkurrencen. I stedet har Galaxy S4 givet dem en mulighed for at komme tilbage og slå Samsung hårdt ved at lave en bule i sin markedsandel.

Samsung er hurtig til at lære af sine fejltagelser. Det helt sikkert ville have fornemmet stemningen efter galakse S4 lancering. Med HTC One og Sony Xperia Z banker hårdt på deres døre, gearing Blackberry op med Z10 og Q10, vil Samsungs investeringer i F & U nødt til at være optrappet og suppleret med smarte produktegenskaber. En lang stående klage over “plastic-feel” i Samsung Galaxy-serien skal behandles i den næste version. Især med konkurrenterne kant dem op.