Internet mobilt bredbånd

internet mobilt bredbåndMin ven Peter skiftede for nylig job og hans firma gav ham en mobilbredbåndskort fra Verizon Wireless. Denne fyr er en IT-support person, og de typer af programmer, som han arbejder med er super mission critical så virksomheden sørgede han var i stand til at komme på internettet, når det er nødvendigt. Desværre hans chef har undladt at nævne, at det mobile bredbånd plan havde en dataoverførsel grænse på 5GB per måned. I løbet af næste uge, Pete bruger datakort som sin vigtigste internetadgang fra sit hus, fordi installationen af ​​sin DSL linje blev forsinket en uge. Pete elsker You Tube og han henter stuff gerne besat, så han ramte muren temmelig hurtig på data grænse. Pete var ikke klar over den grænse, men da han mødtes med sin chef, Pete fik en hurtig lektion på mobile bredbåndsadgang begrænsninger. Pete stadig arbejder der, men han elsker at fortælle denne historie, når vi går ud med venner.

I detailhandelen verden, er en virkelig ubegrænset data plan ikke eksisterer, fordi alle netværk pålægger en slags data cap, som er normalt omkring 5GB per måned. Der er visse fagfolk, der virkelig ville gavne fra en mobil bredbånd plan uden disse dataoverførsel restriktioner. Ligesom Pete er jeg sikker på, at enhver kritisk supporttekniker ville elske at få deres hænder på en ubegrænset data plan uden 5GB hætte. Jeg ser også et ubegrænset datakort begunstigede virksomheder, der ansætter sælgere, journalister, medier producenter, på stedet kundesupport, eller nogen anden brug on demand trådløst internetadgang via bredbånd. Der er en engros alternativ for virksomheder i deres søgen efter en virkelig ubegrænset trådløst bredbånd internet løsning uden den månedlige data cap begrænsning. Med den rigtige engros udbyder, kan din virksomhed sikre den bedst aftale, fordi betingelserne er fleksible, planer omfatter virkelig ubegrænset dataoverførsel, klargøring af datakort er effektiv, og netværksforbindelsen leveres af en tier-ét luftfartsselskab.

Her er et par tips, når de overvejer en corporate bred mobilt bredbånd gennemførelse.

1.. Etablere Politikker for Mobile Broadband Politikker

Det er afgørende at fastlægge politikker forud for implementeringen, så udrulning er organiseret og alle forstår, hvem der modtager adgang og hvordan data kort udstedes. Potentielt kan alle med en bærbar computer er en kandidat til et mobilt bredbånd kort. Vi anbefaler, at centrale rejsende medarbejdere skal have mobilt bredbånd og Wi-Fi-adgang, herunder sælgere, field service teknikere og ledere.

Næste beslutte, hvordan data kortene vil blive anvendt, og hvem vil håndtere godkendelsesprocessen. For de fleste virksomheder, er det fornuftigt at følge samme procedure for mobiltelefoner.

En anden overvejelse, kan du ønsker at have en politik mod medarbejdere køber deres egne mobile bredbånd data kort så du bevarer synlighed og kontrol over udgifter, opnå corporate rabatter og fastholde bedre forvaltning af kontoen.

2.. Føre en oversigt over kompatibel hardware

Det er vigtigt for virksomhederne at vælge en hardware-platform, der er alment accepteret af organisationen. De fleste virksomheder har en fortegnelse over standardiserede bærbare computere og håndholdte enheder, der forbinder til virksomhedens netværk.

3.. Etablere et udbygningsplan

Du bliver nødt til at etablere en proces for rent faktisk at få det datakort ind i slutbrugere hænder. Hvis du har en helpdesk eller et internt IT-afdeling, kan du ønsker at centralisere processen, således at spore data bilerne er mere effektiv.

For nye medarbejdere, kan deres leder være den person, der udsteder data kortet på deres første dag i arbejde, og derefter overdrage sporing til helpdesk.

Når en medarbejder forlader virksomheden, bliver du nødt til at etablere en måde at få datakort og hvis kortet ikke returneres lukke tjenesten på datakort med det samme.

4.. Monitor Brug

Det er godt at overvåge dine mobile bredbånd data kort til at sikre, at de bliver brugt på alle eller til ikke-arbejdsrelaterede aktiviteter som musik-og film downloads. Medarbejdere, der rejser sjældent ikke kan bruge deres data kort, indtil de rejser, men du ender med at betale for deres forbrug måned efter måned. Vi foreslår, hvis der er nul forbrug inden en 90 dages vindue så du måske ønsker at suspendere brugen og revurdere, hvis medarbejderen har brug for et datakort.

5.. Arbejde med en Solid Wholesale Tjenesteudbyder

Kig efter en engros mobile bredbånd udbyder. Arbejde med en fleksibel engros udbyder vil sikre de bedste priser, tilpassede fakturering, fleksible kontraktvilkår, overlegen service og forenklede klargøring af nye datakort.

Mobilt bredbånd er hurtigt at blive en vigtig adgangspunkt for virksomheder på grund af forbindelsens hastighed og bekvemmelighed af overalt tilslutningsmuligheder. Da teknologien fortsætter med at forbedre med næste generation af mobilt bredbånd og håndsæt ansøgningerne vil virksomheder fortsætter med at undersøge mulighederne for at øge medarbejdernes produktivitet. Afslutningsvis bør selskaber overveje at implementere mobile bredbånd lige nu til lavere bredbåndsadgang omkostninger og opnå produktivitetsstigninger.

Internettet har overhalet hele jorden i sin storm med sin tilstedeværelse overalt. Udviklet samt udviklingslande er i høj grad afhængig af internettet for at fuldføre flere opgaver. UK er den sjette største økonomi i verden, der er afhængige af den, og afhænger af den hurtige hastighed og pålidelig adgang. Bredbånd til rådighed i markedet, er af to slags, herunder dial-up forbindelse gerne hjem bredbånd og mobilt bredbånd. Som pr tempofyldt teknologi, har mobilt bredbånd bliver økonomisk og den hurtigste måde at forbinde til internettet. I den nuværende verden, er hver eneste travlt og har brug for alt på farten. Hjemmet bredbånd kræver lange ledninger system, og du kan holde kontakten med, at der i et begrænset område.

Det mobile bredbånd, som navnet antyder, er den bredbåndsforbindelse, der giver den på farten konnektivitet. Den kommer i form af USB som nemt kan forbindes til din bærbare eller pc. Du kan finde de bedste tilbud til den samme på alle de store netværk til rådighed på det britiske marked som Talk-talk, Sky, 3, Orange, Vodafone osv. med fordelene ved ubegrænset dataforbrug til billige. Den bredbånd fungerer på samme teknologi, der anvendes i mobiltelefoner. Du kan vælge de tilbud, som pay månedlige tilbud eller pay as you go. Du kan købe disse tilbud online fra flere online-butikker på en nem måde. Du vil også finde attraktive gaver og rabatter så godt med disse.

Tre mobiler tilbyder de billige løn hver måned aftale til en pris på £ 15,99 for 24 måneder. Denne aftale giver hastigheden op til 7,2 Mb og de data, downloade gratis op til 15GB per måned. Den gratis tilbehør kupon tilbydes også, og du kan foretrække de øvrige tilbud så godt som pr dine krav. Disse tilbud er meget overkommelige, så gør dig klar til at nyde nyeste teknologi, når det kræves.

I denne moderne tid, hvor folk er stærkt afhængige af internettet til forskellige online-aktiviteter, er betydningen af ​​en stabil og høj hastighed forbindelse givet mere værdi af mange forbrugere. Mange er villige til at betale de ekstra omkostninger til at få deres browsere lastning hurtigere, ingen halter beskeder i chatten, og streame videoer problemfrit. Så meget som vi ønsker at få ubegrænset data, som er dyrere, vi nøjes med noget, vi har råd til. En 30 Mpbs dataabonnement måske ikke være så hurtig som 60 Mbps, men der er måder, hvor du kan fremskynde, at langsom forbindelse og nyde en bedre service.

Vær på vagt over for den hype i Annonceret Hastigheder

Oftere end ikke, hvad du får i virkeligheden er mindre end hvad du underskrev-up for. Det er en generel forestilling om de fleste internet-udbydere i disse dage. Hvis du kan anmode om en retssag for omkring en uge eller to uger til at kontrollere internet hastigheder, før du tilmelder dig, ville det være en god måde for dig at måle internet hastighed, du vil være at få, når du benytte sig af tjenesten. Altid holde dine forventninger realistiske, når det kommer til mobile bredbåndstjenester.

Gør Speed ​​Test

Du kan altid bruge gratis internet hastighed test online, der viser download og upload hastigheden på din forbindelse. Hvis det virkelig viser 30 Mbps, hvis du har tilmeldt dig 30 mbps, så er du på rette spor. Hvis ikke kommer på niveau med den service, er det et godt tidspunkt for dig at gøre, at opkald til din internet udbyder om denne særlig bekymring. Forbrugerne kan altid forlange for bedre service, men det kan ikke altid være en nem måde at få dine bekymringer rettet hurtigt. Hvis tingene viser sig til det værre, kan du altid få en ny udbyder, hvis du ikke er låst fast med enhver kontrakt / dataabonnement.

Kontroller din Brug

Vi er måske ikke altid være opmærksom på programmer, der kører i baggrunden og måske spiser en masse af din båndbredde. Du kan altid tjekke i dit kontrolpanel for alle unødvendige programmer der kører i baggrunden. Eventuelle igangværende program opdateringer, software eller endda virus, der måtte ligge på lur i dit system kan medføre langsom netto hastigheder. Det samme gælder for tablets og andre mobile enheder til spil. Internet spil kan forbruge en masse båndbredde. Sørg for at du lukker ubrugte apps for at få bedre hastighed.

Pas på Free Loaders

Wi-fi kan let deles og uden ordentlig sikkerhedsindstillinger og grænser for antallet af brugere, kan din tilslutningsmuligheder bremse på grund af for mange brugere og enheder ved brug af din båndbredde. Tjek routerens indstillinger og sæt grænser eller adgangskoder for at sikre ingen frie læssere udnytter din bredbåndsforbindelse.

Udnyt Off-myldretiden

Der er visse tidspunkter på en dag hvori internet hastigheder kan bremse på grund af mange brugere samtidig forbindelse til internettet for forskellige online-aktiviteter. Om aftenen kan internet bremse en smule. Men i tidligt om morgenen og wee timer om natten, kan du normalt forvente hurtigere tilslutningsmuligheder hastigheder. Du kan drage fordel af off-peak timer at få en bedre forbindelse.

Når du ikke kan hjælpe, men føler behov for en opgraderet service, kan du altid betale ekstra for hurtigere internet og mere lethed i browsing og mobilt bredbånd kommunikation. Men altid sørge for du får den bedste service udbyder i dit område.