Logitech

Logitech Harmony One Advanced Universal fjernt er vidunderligt værktøj med et enkelt tryk evne.

Logitech Harmony One Advantage universalfjernbetjening kan styre cirka 15 forskellige værktøjer med et enkelt tryk på knappen. For at se en dvd, du ikke længere behøver at tænde dit TV, så DVD eller BluRay efterfulgt af din Home Theater System, hvis du ønsker surround sound. Med et tryk på en knap, er denne fjernbetjening lavet til at tænde alle komponenterne i den rigtige rækkefølge. Du behøver ikke længere et flowchart af, hvordan at vende tingene på … Tryk på en knap, læne sig tilbage og slappe af og nyde programmet! Det er så let.

Det er i sandhed utroligt ubesværet at programmere. Alt hvad der behøves er at logge ind online og indtaste en liste over alle dine enheder (mærker og modeller), plug i din fjernbetjening til pc’en med USB-kabel og lad dataoverførsel. Der er ingen kedelig proces at indtaste hver kode. Ingen grund til at sørge for din nye Logitech er linet op med din tidligere controller til at opdage alle de funktioner og opdateringer.

. Blandt de andre fantastiske egenskaber er dens kompatibilitet med mere end 225.000 underholdning stykker. Det kan endda være programmeret til at fungere med din arkaisk gamle videobåndoptager (VCR). Og du vil aldrig nødt til at købe en nyere, nyere stil af universel fjernbetjening, fordi det er designet til at være let forbedres ved at sætte det ind på din pc for at få alle de opdateringer.

For dem af jer, der elsker på knapperne på fjernbetjeninger, har denne en masser af dem for dig at nyde. Men også for dem af jer, der elsker deres touch-skærme … det har en også!

En af vores elskede funktioner i Logitech Harmony One Advantage universalfjernbetjening den foretrukne kanal funktion. Du kan nemt forprogrammere dine mest foretrukne sportsgrene, information mv kanaler og med et enkelt tryk har dem ved hånden.

Logitech Harmony One Advantage Universal Remote er kompatibel med både Windows-baseret PC og Intel-baserede Mac.

Logitech Harmony One Advantage Universal Remote inkluderer opladelige batterier og en docking station, så der er ingen behov for konstant at udskifte døde batterier. Bare gemme din fjernbetjening på dets ‘”hjem” station, når den ikke bliver brugt.

Det ergonomiske design er vidunderlig og passer ind i alle hænder, hvorvidt store eller små. Dette er ikke en anden tung, over store voluminøse tingester, er dette blevet designet med brugeren funktion og komfort i tankerne.

Mit navn er Brandon, og jeg vil gerne takke dig for at tage sig tid til at læse denne artikel. Som ejer af Logitech Universel fjernbetjening og forsøger URC samt Sony denne artikel kommer fra erfaring. Jeg håber, at mit korte oversigt, beskrivelse, priser og anmeldelser af disse tre Universalfjernbetjeninger har givet dig en vis indsigt om disse store enheder.

Logitech Surround Sound Speakers Z506 du får en surround system?

Søger du at købe et surround system til at spille spil og se film fra din computer? Hvis du er, så er Logitech Surround Sound Speakers Z506 fra Logitech er det system, som du kan oprette forbindelse til din computer, for at give dig den lyd, du er på udkig efter.

Hvad er Logitech Surround Sound Speakers Z506?

Men før du får dit kreditkort til at købe disse højttalere, her er nogle af de ting, som du måske ønsker at vide om disse højttalere først. Officielt kendt som Logitech Surround Sound Speakers Z506, Logitech Z506, da det er mere populært kaldes, er en 5,1 surround system. De 5 repræsenterer de fem satellitter og 1 subwooferen. Højttalerne er normeret til 75 watt, leveres med 2 front, 2 bag satellitter, en centerhøjttaler og en subwoofer. Dette 5.1-system med sin kraftfulde subwoofer vil fylde dit værelse med rige lyde, der ombrydes omkring dig, lyde, der vil transportere dig ind midt i de aktioner – være, at en jazz koncert, et actionspil eller krigsfilm.

Kan jeg forbinde min Xbox til systemet?

Nå, kan du tilslutte mere end Xbox 360. Faktisk Surround Logitech Sound Speakers Z506 system giver dig mulighed for at oprette forbindelse til TV, PS3, Will, kan iPod, DVD-afspiller og hvordan vi udelader? Den personlige computer! Med dine systemer tilsluttet, kan du høre lyden alle omkring dig – selv fra to-kanal kilder.

Systemet vil omdanne to-kanals stereo til en fordybende surround sound oplevelse, du bliver nødt til at lytte til det selv fuldt ud forstår det. Dens porteret ned fyring subwoofer er nøglen til at skabe den dybe bas, som bringer din musik, film og spil til livet. Du kan også ændre bas indstilling, så du kan justere boom niveauer passer til dit humør.

Skal jeg købe Logitech Surround Sound Speakers Z506?

OK. Lad mig fortælle dig, hvad er fordele og ulemper ved dette højttalersystem og derefter kan du beslutte, om du skal købe det eller ej.

Ulemper ved denne højttalersystem

Ingen controller / kontrol pad, men du kan bruge din multi media tastatur som controller
Længde af ledninger / kabler til de bagerste højttalere er for korte. Men det er et standard-RCA så alt hvad du behøver, er en han-til-kvinde forlængerledning at udvide trådlængden
Hvad er stor om dette højttalersystem?

Opsætning er gjort meget let, især hvis du er en ikke techie. Bare match alt ved deres farver
Ingen forvrængning fra højttalerne
I stand til nemt at oprette forbindelse til mange enheder
Stand til at konvertere to-kanals stereo til omsluttende surround sound
Super fantastisk bas uden forvrængning overhovedet
For dem af jer, der kan lide det højt, slå det op, og det vil rasle dit vindue og ryste dit værelse
Hvis du er på udkig efter en stor computer surround system, der koster så lidt, så er der ingen bedre køb end Logitech Surround Sound Speakers Z506.

Hvad Er Logitech z2300 højttalere?

Det officielle navn på Logitech z2300 højttalere er Logitech Z-2300 THX-certificeret 2.1 højttalersystem med subwoofer. Logitech Z2300 er en kraftfuld 200 watt RMS drevne THX-certificeret lydsystem fra Logitech. Subwooferen er normeret til 120 watt og leverer en fantastisk tordnende sprød bas.

Med Logitech Z2300, vil du få stor klarhed og klare og detaljerede lyd enten fra bomberne eksploderer i din krigsfilm, den knirkende gulvbræt af din rædsel film til de faste bas dunker af dine foretrukne rockmusik. Logitech z2300 højttalere giver dig alt hvad du behøver til din underholdning center.

Hvad der kommer med Logitech Z2300 højttalere?

At være en 2.1 højttalersystem, kommer Logitech z2300 højttalere med to satellithøjttalere og en subwoofer. Du får også en ledning og farvekodede kabler. Inkluderet i pakken er en spillekonsol adapter, kabel fjernbetjening og en brugervejledning.

Den fjernbetjening med ledning kan du styre den overordnede lydstyrke og subwooferen niveauer. Du kan også bruge den til at tænde og slukke for Logitech Z2300 højttalersystem. Du kan plukke dine hovedtelefoner i hovedtelefonstikket i tilfælde af at du ikke ønsker at forstyrre andre mennesker og lytte i den private.

Hvordan virker Logitech z2300 højttalere give dig det sprøde lyd?

For at gengive højt og mid-range frekvenser med mindre farve, Logitech ingeniører designede Logitech Z-2300 thx-certificeret 2.1-højttalersystem med en aluminium kegleformet fase stik i midten af ​​føreren. Designet gør det dynamiske område, der skal bevares, fordi den fase prop virker som en varmeveksler til at kanalisere væk varmen.

Hvis du sammenligner med konventionelle højttaler design, aluminium fase stik også fungere som en reflektor til at skabe en bredere sweet spot i midten til høje frekvenser. Som et resultat, du får at høre det fulde lydinterval – danner brusende lyd af Formel 1 racerbil suser forbi for at at høje notat fra guitar solo. Du vil opdage, at med Logitech Z2300, din underholdning enten det er din musik, spil eller film bogstaveligt kommer højt og klart til livet.

Skal du købe Logitech Z2300 højttalere?

Logitech Z2300 er naturligvis en god computer højttalersystem. For at gøre dine beslutninger nemmere, her er de fordele og ulemper af Logitech Z-2300 thx-certificeret 2.1 højttalersystem. Gå gennem det, og det vil hjælpe dig til at gøre og lettere beslutning om, hvorvidt du skal købe Logitech Z 2300 eller ej.

De Cons af Logitech z2300 Indlæg:

Som ganske typisk for mange Logitech Højttalere er højttalerledningerne permanent fastgjort. Hvis du ikke har et stort rum, så dette burde ikke volde problemer. Ellers vil du bare nødt til at udvide RCA ledninger
Fjernbetjeningen er “wired” type
Hvis du har begrænset plads, kan det være en udfordring at passe subwooferen til dit værelse. Du kan være nødt til at bevæge sig væk nogle ting for at gøre plads til subwooferen
Den Fordele af Logitech z2300 Indlæg:

Logitech z2300 højttalere producerer fantastisk nøjagtig skarp, ren og klar lyd over hele linjen – om din lyd er fra musik, spil eller video
Hvad kan jeg sige om Logitech Z2300 subwoofer? Det rocks! Test det ud på en krigsfilm eller spil. Du vil bogstaveligt talt føles som om en kugle eller shell har netop fløjtet forbi dig. Drej knappen pass halvvejs, og det vil formentlig rasle dine vinduer fra dens rammer
Den Z2300 er stereo effekter er lige stor. Du vil opdage, at lytte til det er ligesom at lytte til et system med en centerhøjttaler, men i dette tilfælde Logitech Z2300 har ingen centerhøjttaler at føje til rod
I modsætning til nogle andre systemer, er der ingen brum når ingen musik er på
Praktisk fjernbetjening, hvis du har det ved siden af ​​dig. Dials er ergonomisk designet med et stik til dine hovedtelefoner
Det er meget nemt at opsætte Z2300. Alle kan sætte det op. Alt du skal gøre er at tilslutte højttalerne til subwooferen og derefter slutte systemet kablet i lydkortet på din computer. Derefter tænde den. Et stykke kage. Alle kan sætte det op.
Hvis du søger at intensivere din underholdning lydoplevelse, så Logitech Z-2300 højtalere vil helt sikkert hjælpe dig med at opnå dette.