Apple iphone 5 anmeldelse

billigste apple iphone 5 mobiltelefoniPhone 5 er den nyeste version af de populære serie af Apples smartphone, iPhone. Dette er den sjette generation mobiltelefon og lykkes iPhone 4S. Der var en masse hype om frigivelsen af ​​iPhone 5, fordi Apples tech nemesis Samsung blev også kommer op med deres egen mobiltelefon, at Galaxy S3 gøre konkurrencen hårdere end før. Folk spørger, hvad denne telefon havde at tilbyde. Jamen så lad os tage et kig på iPhone 5 udefra funktioner til dem, indlejret inde i selve telefonen.

Først, som det er almindeligt for iPhone, iPhone 5 har en LED-baggrundsbelyst IPS LCD, kapacitiv touchscreen 4-tommer (640 x 1136 pixels) skærm med 16:9-bredformat og 16 millioner farver. Dens dimensioner er 123,8 x 58,6 x 7,6 mm (4,87 x 2,31 x 0,30 inches) vejer 112 gram. Dette gør det til det tyndeste og letteste iPhone nogensinde. Yeah, yeah din tegnebog kan nu spare plads til nogle flere kontanter nu, fordi der ikke er nogen konkurrence om pladsen med iPhone 5, hvor sødt!

iPhone 5 kan understøtte 4G-netværk med nano SIM. Det har en intern hukommelse på maksimum 64GB (med 16GB og 32GB tilgængelig) og 1GB RAM med ingen ekstern hukommelse card slot. Seriøst, der har brug for et hukommelseskort med denne mængde hukommelse? Jeg kender nogle desktops med harddiske på endnu mindre end halvdelen af ​​mindet om denne … funny huh! Med denne form for hukommelse, man kan se en film med denne telefon, og lyt til tonsvis af musik. Telefonen understøtter også 3,5 mm lydstik pin, som kan bruges til hovedtelefoner eller endda højttalere.

iPhone 5 er GPRS aktiveret og understøtter EDGE-teknologi. Andre understøttede teknologier er Wi-Fi-forbindelse, Bluetooth og USB-stik. For folk med puf til ikke at lade noget tidspunkt pass uden at indfange det, har iPhone 5 en 8 mega pixel kamera på bagsiden. Kamera funktioner omfatter belysning sensor, autofokus, LED blitz og det producerer også HD-videoer af 1080p. Den forreste 1.2 mega pixel kamera kan optage HD-videoer af 720p og er kompatibel med apps såsom Skype og Face time.For damer, hvis du glemmer at lægge makeup, og du er virkelig sent til et interview eller noget, kan iPhone 5 være din bedste kammerat på sådanne tidspunkter.

Med en dual core processor på 1.2GHz, det har iOS 6 operativsystem, der kan opgraderes til iOS 6.13. Graphics Processing Unit (GPU) er PowerVR SGX 543MP3 (triple-core grafik) og har indbyggede sensorer, som en accelerometer, gyroskop (registrerer mekanisk rotation), nærhed sensor og et kompas. En sensor deaktiverer utilsigtet touch-begivenheder såsom øret kommer i kontakt med skærmen genererer touch-events under et opkald.

For messaging iPhone har iMessage, SMS (gevind view), MMS, e-mail og Push e-mail. Andre messaging apps såsom WhatsApp og Viber er også tilgængelige. Der er ingen indbygget radio, men der er mange apps til rådighed for radio-streaming. Det har en HTML-browser, Safari, og GPS understøttes. Utallige sociale apps og spil er tilgængelige, som holder dig travlt hele dagen lang.

Det har en ikke-aftagelig Li-Po 1440 mAh batteri med en taletid på op til 8 timer. Standby-tiden er op til 225 timer, der er 9 dage 9 timer (wow!). Battery timing med brug af internettet, er op til 8 timer med 3G og LTE og op til 10 timer med Wi-Fi. Video afspilning op til 10 timer og lydafspilning er op til 40 timer (1 dag, 16 timer).

Nå efter at have gennemgået alt dette, hvad siger du? Dette er den perfekte telefon for alle. For erhvervslivet, for underholdning jeg mener alt er blevet taget højde for i iPhone 5. Det er en kendsgerning, at alle iPhone ejere elsker deres iPhone, og det er ikke kun tilskrives den unikke blank skærm, men også af dens pålidelighed og brugervenlighed. IPhone 5 tager ordet “trendy” og “sofistikerede” til et helt nether-niveau. Det er indlysende, at en stor indsats er sat af designere i iPhone 5. Der er flere rivaler i smartphone-branchen forsøger at vælte iPhone fra dominans, men med iPhone 5 Apple har helt sikkert vist sig endnu engang, at de er et godt stykke over resten.

Telefonens 4 tommer nethinden skærm er også en af ​​de faktorer, der har gjort det at foretrække at andre smartphones blandt masserne. En af de udestående ting om iPhone er, at den har samme bredde som den forgænger. Så det er ganske nemt at bruge det med den ene hånd, og er ikke så omfangsrig som andre smartphones er. Power er en anden vigtig faktor. Den nye A6 chip i iPhone 5 er stærk med hensyn til ydeevne. A6 chip kommer med forbedret CPU og grafik performance, dobbelt så hurtigt som A5 chip. Jeg vil helt sikkert nyde at bruge iPhone 5, da det er bemærkelsesværdigt hurtigt.

I dag mennesker kan lide at være tilsluttet hele tiden. iPhone 5 er en one-stop-shop for high-speed internet-forbindelse. Dette er blevet gjort muligt ved hjælp af nyeste trådløse teknologier, så iPhone 5 til at forbinde til flere netværk over hele kloden. Du kan gennemse, streame og downloade mere med hurtig trådløs forbindelse og dermed gøre din online tilstedeværelse en sjov oplevelse. Et af de vigtigste træk folk kigge efter i en smartphone er internettet ydeevne og iPhone 5 er helt sikkert den bedste blandt konkurrenterne.

Denne telefon er en fascinerende enhed. Det har så mange avancerede funktioner, men alligevel er så tynd og så lys. Infact iPhone 5 er den tyndeste og letteste mobiltelefon på markedet i øjeblikket. Apple kunne have taget den nemme vej ud og designet noget fornuftigt, og som ikke var så bemærkelsesværdig. Men det gjorde de ikke. På grund af avancement i teknologi, de var i stand til at gøre dette til en mester stykke. De blev besluttet på at give os en kvalitet telefon og de arbejdede meget hårdt. Det endelige resultat blev iPhone 5: den tyndeste, letteste og hurtigste iPhone nogensinde.

Jeg tror ikke, det kan få nogen bedre end dette, så gå ud og få dig selv en iPhone 5 og begynde at nyde dit liv.