HTC One Mobiltelefon

HTC one mobiltelefonEn verden af ​​teknologi handler om en upping konkurrencen. Intetsteds er dette mere tydeligt end i verden af ​​smartphones. Apple var den første til at vise os alle en telefon kunne gøre med indførelsen af ​​iPhone, men Google-Android-telefoner giver iPhones en køre for deres penge. HTC One er den nyeste Android-enhed til at ramme markedet, og det packs en imponerende række af våben til at hjælpe med at bekæmpe iPhone for kunden penge.

HTC One sendes ud til detailhandlere den 6. maj og vil være tilgængelige på alle netværk. HTC One lever op til alt det smartphone skal være, og bringer nogle ekstra til bordet på toppen af ​​det. Følgende er nogle af de specs for tech-orienterede læser:

– 1GB Ram

– 32GB harddisk

– 8.0 megapixel bagudvendt kamera med LED-blitz

– 1,3 megapixel fremadvendte kamera til video-chat

– Android 4.0 OS, døbt Ice Cream Sandwich

– 4.7 “AMOLED skærm med 720p HD-skærm

– NVIDIA Tegra 3 processor med 1,5 GHz hastighed (Qualcomm Snapdragon S4 processor i US)

– 4G stand

For den gennemsnitlige Joe læser dette, er HTC One det nyeste og bedste smartphone, der pakker kraft og hastighed med et stort, fremragende skærm. Den fremadvendte kamera på den ene giver HTC en smartphone med video-chat evne på tværs af alle britiske store netværk.

Smartphone-brugere konstant begræder manglende batterilevetid i deres enheder, så udviklerne hos HTC gav One a 1.800 mAh batteri. Batteriet siges at give 12,5 dage i runtime på standby og 8,5 timers taletid. Talrige feltforsøg har vist telefonen kan køre ca 36 timer med moderat brug under en 11 timers arbejdsdag og standby natten over. Ud over at udvide den eksisterende teknologi, hjælpe nye teknologier skubbe HTC One til forsiden af ​​pakningen.

HTC One er den første smartphones at ramme markedet med quad core processorer. Den Tegra 3 processor er kun tilgængelig på de globale versioner af telefonen som opholdsrum blev lavet til LTE kapaciteter på amerikanske enheder. Mens det testamenter overgive kronen af ​​Amerikas første quad-processor telefon, HTC One stadig kommer med en 1,5 GHz Snapdragon processor. Endelig HTC One kommer ud af boksen svinge med magt Androids 4,0 OS og problemfri integration med HTCs Sense 4..