Google Nexus 10 Tablet

google-nexus-10-tabletEfter stor succes på den længe ventede Google Nexus 7, der blev udgivet tidligere på året, har Google frigivet Nexus 10 for at afrunde deres produktportefølje. Nexus 10 har været et stort hit hidtil og er i øjeblikket udsolgt på Google Play butikken. Nexus 10 har den nyeste Android 4.2 styresystem, der er super hurtig og meget lydhør. Tabletten er integreret med Google Play, som er deres online butik, som du kan købe dine programmer, film, musik og meget mere. Du kan slappe af at vide, at alle de digitale produkter, som du køber fra Google er sikker og gemt i skyen, der skal hentes når som helst.

Lad os nu tale om de tekniske specifikationer, som er nogle af de bedste i branchen. Nexus 10 har 2 kameraer hvoraf den ene er placeret i den forreste del af enheden og på bagsiden af ​​tabletten, der kan tage skarpe billeder med sine 5 MP linse. Denne tablet er bygget til at se film med en 10 tommer skærm, der har 2560 x 1600 opløsning. Du ville føle kraften af ​​Nexus 10 med evnen til at gøre nogle alvorlige multi-tasking med en kraftfuld computer-processor, 2 GB ram, og maksimal plads på harddisken på 32 GB. Denne tablet er i position til at være en af ​​de bedste af sæsonen og markedsleder i årevis at følge.

Google Nexus 10 er afgjort over nogle hårde konkurrence på markedet med Apple, Amazon, og Nook så bemærkelsesværdige udfordringer. Vi er overbeviste om, at med Googles omdømme og deres engagement i tablet-markedet, at de vil være i stand til at skære en dejlig niche for sig selv. En af de store fordele er, at Amazon og Nook er bygget off af Googles Android styresystem. De har ændret brugergrænseflade, som er bygget oven på Android styresystem, der skal skræddersys til den type bruger erfaring, at de ønsker for deres kunder. Dette har ført til ikke som en god oplevelse som de oprindelige brugergrænseflader, der kommer med ud af boksen Android at Nexus 10 anvendelser. Nexus 10 giver bedste grænseflade operativsystemet og vi forventer, at Nexus produktlinje ville altid få den nyeste version af denne prisbelønnede operativsystem, fordi det er ejet af Google.

Mr. Singh er en MBA, som har været involveret i førende, motiverende, strategiplanlægning og udvikle folk til bedre at udføre deres job for at støtte missionen mål for deres organisation. Mr. Singh har ført flere store projektimplementeringer og er i øjeblikket fører en enterprise arkitektur afdeling i en ledende konsulent virksomhed.

Google Nexus 10 tablet blev lanceret sidste år, men brugere er stadig på udkig efter tips til en bedre gadget oplevelse. Men for at opfylde dette formål skal du kende de tips, som du kan anvende. Lad os komme i gang med en liste over tips, der vil hjælpe dig med at foretage forskellige justeringer som medieindstillinger, indhold, opgradering af software og fjerne uønskede apps.

Opgrader

Android er kommet op med mange opdateringer i sin seneste OS-version, den seneste er 4.2.2. Det er altid foreslået, at du opgraderer din enhed til at nyeste version. Med et par enkle trin, kan du nemt opgradere din Nexus 10, Indstillinger-> Om tablet-> System Updates.

Hvis en eller anden måde ovennævnte trin ikke fungerer, så kan du også vælge force opgradering, her er du:

• Opsætning-> Apps -> knalde til Downloaded Applikationer-> alle installerede apps og spil • Locate Google Services Framework-system app
• Klik på den option af force stop og derefter trykke på Ryd data option
• Gå til Om Tablet og tryk på System Updates-> Undersøg nu

Lancering Google nu

Du kan få adgang til Google Now ved at swipe opad til centret. Men hvis du bruger det for første gang, så er du nødt til at tage en tutorial til det. Tænd Beliggenhed tjenesterne ved at vælge afkrydsningsfeltet mod muligheden for Wi-Fi og Mobile Network Location. Så snart du er færdig, vil du begynde at modtage nyheder i henhold til dine indstillinger.

Brug stemmestyring

Nexus 10 gør det muligt at udnytte sin stemme funktion til aktivering forskellige muligheder og apps. Tryk den virtuelle mikrofon knappen ved siden af ​​søgefeltet for at aktivere denne funktion. Nu vil du være i stand til at få adgang masser af ting som indstilling alarm, tage noter, få flyoplysninger og mange flere funktioner, der er defineret af dig. Du kan definere op til 53 forskellige slags stemme anmodninger.

Fjerne uønskede apps

Tabletten kommer læsset med forskellige apps også kendt som bloat ware, som du ikke kan kræve. Til tider du nødt til at fjerne uønskede apps til at fjerne rod fra din enhed. Tryk og hold nede en app og derefter trække opad Afinstaller. Men hvis det er et system app vil du kun får den App info. I dette tilfælde kan du kun deaktivere den for at frigøre hukommelse.

Downloading HD-indhold

Nexus 10 er fuldt ud i stand til at vise HD-videokvalitet. Til dette formål downloade MoboPlayer, vil dette hjælpe dig se film og videoer på din enhed. Denne software er til rådighed gratis. Derudover kan du downloade film som Timescapes, der kan købes med $ 29,95. Men du kan også vælge at se en gratis preview af filmen på ethvert video site, men det vil ikke give dig den HD-kvalitet, du har brug for. Derudover mens købe en film til at downloade på din tablet huske at vælge den 2560 × 1440 udgave, dette er bedst egnet version til din fane.

Skydning og redigering af video

Movie Studio er det mest spændende software, der giver dig mulighed for at skyde og redigere video. det giver dig mulighed for at redigere antallet af udvalgte videoklip, der vises på tidslinjen sammen med forskellige andre muligheder. Du kan vælge at foretage indstillinger i overgange, effekter, musik og titler.

Ved hjælp af en gaming controller

Hvis du er den, der nyder spil, så Nexus 10 er den helt rigtige fanen for god spiloplevelse. kan du bruge din fane som en gaming controller. Du kan bruge det sammen med Sony PS3 og bruge 4 controllere. Derudover kan du endda tilslutte Xbox controlleren i din tablet. Du har også mulighed for at købe en trådløs controller ligesom Nyko Playpad.

Kopiering medier og bruge Quick Settings

Kopiering medier er gjort let på denne tablet, alt du behøver at gøre, er at tilslutte enheden via USB-stik til dit system. Dette vises som en harddisk på din PC. Du har mulighed for at kopiere dine mediefiler såsom musik, videoer, billeder og andre dokumenter til din tablet.

Funktionen af ​​Quick Settings kommer handy for at kontrollere dine indstillinger, herunder, kraftoverførsel on / off Wi-Fi, justere lysstyrke, slukke funktionen af ​​auto-rotere og kontrollere andre sådanne optioner. Du kan få adgang Hurtige indstillinger ved at føre nedad til højre. Derudover Quick Settings giver dig adgang til alle dine andre indstillingsmuligheder i din tablet.

Streaming indhold fra tablet til TV

Ofte vil du måske gerne se, at video på YouTube eller andre video website. Live streaming video fra din tablet til dit HD-tv er en stor oplevelse. For streaming media du bruge et HDMI-kabel, som vil hjælpe dig med stikket i dit TV. Så snart du begynder at streaming video på din tablet, vil skalere til 1080p. Men husk at slukke din tablet ved at tilslutte og frakoble din enhed, skal selv tv’et være slukket, samtidig med at forbindelsen via HDMI.

Hun er en teknologi forfatter, der er opsat på at eventuelle nye fremspirende teknologi opdateringer. Hun arbejder med Qresolve som teknisk support Engineer. Semeli Karen McPherson har kunnet tilbyde online teknisk support til globale kunder for spørgsmål vedrørende laptops, desktops, Mac og enheder, herunder iPods, tabletter, iPhones, computer support og meget mere. Hun henvender sig til det segment af kerneteknologi og giver bæredygtige løsninger på eventuelle spørgsmål i forbindelse med teknologi og software. Hendes ekspertise og færdigheder i at håndtere centrale teknologiske spørgsmål er pletfri og hurtigt resultat leje. Gennem hendes artikler og missionerne hun har til formål at give viden og løsninger på fælles teknologiske problemer, som en bruger står overfor.