Apple

silver-apple-logo-apple-pictureI USA, helt sikkert du hører ordet “Apple”, ligesom millioner af tid. Apple i denne sammenhæng er ikke Apple frugten, men det er en berømt mærke af gadget-teknologi, og de er berømte af produktet af Macintosh, iPod touch, iPhone, og nu iPad. Virksomheden har nu bliver en af ​​vidunderlige voksende computer selskab i verden, og dette selskab har også været den faktor af den hurtige stigning i personlig computer. Men før at se den enorme succes for Apple, skulle vi flashback til Apple Company History. Du vil finde det meget interessant i at se, hvordan forløberne for Apple startede deres computer firma.

Tilbage til april 1976 etablerede Steve Wozniak og Steve Jobs Apple, efter at de droppede deres kollegium ud. Deres kollega forholdet startede, da Wozniak succes skabt bygge bokse til at foretage gratis telefonopkald til langturskørsel. Det var det allerførste skridt i Apple Company History, da det var en kæmpe opfindelse dengang. Den enorme opfindelse var fordi telefon, som netop bygger på, koste folk meget dyrt. Wozniak selv er en super dygtig og selvlært elektronikingeniør, derfor hans nye opfindelse bragte ham til et stort salg af kasserne.

Så efter at have oplevet en stor succes, forlænget Wozniak hans opfindelse igen i 1976. Han gjorde en anden boks, der blev kaldt Apple I computer. Denne type af Apple-computer var ikke ligesom som du ser almindeligt i dag. Det havde ingen søgeord, og havde ikke strømforsyning enten. Men banebrydende Apple Company History gjort dem ofre en masse ting til at bygge det, såsom at sælge deres varevogn og to regnemaskiner. Van og regnemaskiner kunne rejse omkring $ 1.300 til oprette den virkelige selskab Apple. Med den enorme offer og hengiven hårdtarbejdende, var de i stand til at sælge 50 enheder af computere i San Francisco Bay-området, og computerne tjente $ 666, som allerede var enorm i dette år.

Kort efter, om sommeren Wozniak lavet en anden type Apple, som var Apple II. Denne gang Wozniak hensigt var ikke kun at sælge computere til lokale folk til simple behov, men han ønskede at udvikle et større marked for hans lille computer firma. Apple Firmaets historie holdes i gang. For at gøre dette til virkelighed, Wozniak hyrede lokale computer ‘ingeniører, der havde entusiasme og solide forpligtelser over for selskabet. Selvom han fandt ud af, at de var gymnasieelever, var de bare så i kontakt med virksomheden at samle kredsløb og design software. Udover, leje dem gymnasieelever, han også hørt med Mike Markkula at fremme deres produkter. Markkula var en pensioneret computer ingeniør, der havde deltaget i markedsføringen af ​​Intel Corporation.

To år senere, som stadig var 1978 Apple brød igennem som en af ​​de mest hurtigt voksende virksomheder i USA. De blev spredt over hele nationen gennem 100 forhandlere. Dette lykkes holder på at gå frem lige nu, især efter Apple Company lancerede deres nye type computer, som blev opkaldt Macintosh og andre flere avancerede gadgets, såsom iPad, iPhone, iPad touch, og lignende. Og efter at have læst denne korte forklaring, fortæller Apple Firmaets historie os, hvorfor det nu har fire store divisioner, de er Apple USA, Apple Europe, Apple Stillehav og Apple-produkter.

Apple er den førende tech gigant i verden, og det er formentlig en af ​​årsagerne til de høje priser på sine elektroniske enheder. Listen over nyligt lancerede prisværdigt og teknisk ekstraordinære-enheder fra Apple Inc. har været uendelige, men mulighederne for at nyde sådanne fashionable og trendy produkter er knappe for de fleste individer. Det er grunden til at udnytte vores ældre gadgets til at få penge nok til Apples nyeste produkter virker som den mest hensigtsmæssige løsning. Denne artikel beskriver de forskellige podier for salg af brugte produkter og ældre gadgets til at købe nye og meget avancerede Apple gadgets.

Da satserne er skyhøje med hver ny version eller generation af sine produkter, bliver det mere og mere vanskeligt at skifte til den nyeste attraktive pakker, der udbydes af Apple Inc. i form af iPhone 5, MacBook Pro, MacBook Air, iPad og iPod, osv. Du kan få kontanter til Apple iPhone og MacBook fra forskellige online butikker og hjemmesider. Mest fremtrædende af alle sker for at være eBay. Det er en angiveligt autentiske butik med et stort udvalg af muligheder og muligheder for at sælge brugte ting og få kontanter for Apples nye sortiment af gadgets og dimser.

En anden potentiel platform for salg cast-off produkter og få tilstrækkelige kontanter til Apples iPhone5 eller ethvert andet produkt leveres af Craigslist. Både eBay og Craigslist er troværdige hjemmesider, hvor du nemt kan sælge gamle elektronik poster og gadgets, og også købe helt nye og brugte ting selv de mest seneste dem let. Men den seneste stigning i on-line svindel og bedrageri under baggrund af eBay og Craigslist er noget, du skal være forsigtig med. Der er en masse af online-svindel, der plager din indbakke med horder af attraktive pakker, og hjemmesiden navn vises i afsenderens brugernavn, hvilket gør dem til at ligne en troværdig kandidat. Det bliver svært at skelne mellem den potentielle køber og faker og dermed, mange mennesker falder i fælden af ​​disse snedige bedragere. Dette sker kun på grund af den hidtil usete myndighed disse platforme har opnået i online shopping og detailhandel.

Der er masser af andre troværdige hjemmesider til rådighed, hvor du nemt kan handle dine produkter og modtage penge nok til Apple-enheder såsom SellMeLaptop, SellMeMac eller Apples officielle hjemmeside. Gazelle har vist sig som en god platform for at sælge alle dine brugte produkter på grund af sin penge tilbage garanti politik, troværdig procedure, autentisk betaling mode, og gratis forsendelse pakke. SellMeUsedLaptop er en anden betydelig hjemmeside dedikeret til at hjælpe folk opgradere deres gamle, beskadiget, og ekstremt anvendte telefon og bærbare computere til nyere versioner af smartphones, notebooks og bærbare computere.

Der er flere detailforretninger, hvor du nemt kan slippe af brugte mobiltelefoner og andre enheder såsom Laptop Xchange. Det er den førende kæde af elektroniske gadgets købe og sælge i Amerika og accepterer alle mærker og modeller, uanset dens tilstand.