Apple Ipad 4 Retina

apple ipad 4 retina skærmDen seneste Apple tablet på markedet, iPad 2, kom med mange overraskelser samt skuffelser. En af de funktioner fans havde håbet på var nethinden skærm, der er i øjeblikket på Apple iPhone 4. Hvis du har købt iPad 2 kan du blive beklager køb, især hvis du allerede havde ejet den oprindelige frigivet iPad, fordi det var mere en evolution end en revolution.

Rygter har hvirvler på tværs af internettet og holdt fans summende om en sandsynlig udgivelsesdato og de kommende specs af iPad 3, som formodes at virkelig blive væsentligt opgraderet fra både iPad og iPad 2. En af de mest fremtrædende træk, at fans håber på er faktisk nethinden display, fordi det smukke rige skærm af iPhone 4 ville se endnu mere fantastisk på den større iPad 3 skærm.

Apple tilhænger og blogger John Gruber var i høj grad ansvarlig for de rygter, sparket om iPad 3, selv før iPad 2 havde ramt butikshylderne tilbage i marts. For nylig LG og Gruber har tilbudt nogle hints i retning af iPad 3, herunder den eftertragtede nethinden display. Det er dit valg, som at tro, men da LG øjeblikket producerer for Apple, kan du ønsker at give dem mere vægt for deres indsigt.

LG CEO Young Soo Kwon antydede at inkludere nethinden displayet, når han udtalte: “. Flere smartphone producenter vil frigive nye modeller anvender LG Retina Display, der har været brugt i iPhones og iPads” Det ligner Mr. Kwon kan have gledet her, fordi der i øjeblikket ikke nethinden skærm i en iPad, men iPad 3 er sandsynligt i støbeskeen til forskning og udvikling. Det er en sikker satsning at sige, at det er nok mere i retning af udviklingsfasen dog.

Kwon erklæring blev hørt i et interview med koreanske Times. Hvis du har ventet på nethinden visning på den store iPad 3 skærm, der skulle komme med et væld af andre eftertragtede funktioner så du kan være heldig. Det ligner denne skærm vil gøre sin vej ind i kanten af ​​den nyeste Apple tablet, hvis udgivelsesdato er stadig ukendt på dette tidspunkt.

En yderligere styrkelse af dette rygte er, at Samsung og Apple i øjeblikket stadig er involveret i en juridisk kamp, ​​der bare ikke vil nå frem til en endelig aftale eller aftale. Apple kaldte foul gang lang tid partner Samsung frigivet Galaxy serie af smartphones og tablets, hævder, at de var alt for lig Apple-enheder. LG ville være den perfekte producent til at intensivere og ingeniør en højere opløsning kapacitet nethinden displayet for iPad 3. Den aktuelle rygter display topping 2048 x 1536 pixels! Hvis nogle af de andre rygter indstilling web summer kommer sandt, så iPad 3 er helt sikkert kommer til at være værd at hver cent.

De seneste prototyper viser en iPad 3 med en buet ryg og noget af en udvikling fra udseendet af iPhone 4. Det er afbildet at være slankere og giver det, at pro-effekt, vi alle håber på med iPad 2. Forsinkelser og andre insider problemer blev beskyldt for en masse funktioner, der ikke gør det i iPad 2, der forlader dem til at blive holdt af på og videreudviklet i Apple iPad 3.

Den nye “Retina” skærm er uden tvivl kernen i Apples nye iPhone 4 og ipad 4. Hver anden funktion, som telefonen har svinder væk i forhold til denne helt fantastiske skærm. Første gang jeg lagde mine hænder på iPhone 4 Jeg ærligt troede, at telefonen var en funktion af displayet, og ikke omvendt.

En stor del af magien kommer fra gennemførelsen af banebrydende teknologier, som giver pixels til at være kun 78 mikrometer brede. Som følge heraf har den nye iPhone 326 pixels per tomme, fire gange mere end nogen anden tidligere model.

Den nye skærm ser klar og skarp selv under højt zoom i. Apple har også brugt noget kaldet IPS (in-plane switching) for skærmen. Dette, samt den fremragende kontrast (fire gange bedre derefter de tidligere modeller 800:1) gør det ses fra umulige vinkler.

For at beskytte skærmen, har folk på Apple lavet, er udvendige lag fra specialglas, som også anvendes i luftfartsindustrien. Dette er ikke kun gør det mere ridsefast og holdbare, men også mere olie resistente og dermed gøre det mindre tilbøjelige til at tage fingeraftryk mærker.

Jeg mener virkelig, at Apple har sat en ny benchmark med deres “Retina” skærm, at en masse af de andre producenter vil forsøge at nå. Det er virkelig revolutionerende og er langt den bedste funktion af den nye iPhone. Jeg mener ja, “Face Time” er også ret cool og kroppen er slankere og bedre ser derefter i tidligere modeller, men der er ingen måde nogen af ​​disse funktioner vil lykkes at overskygge skærmen.

Den ene ting, der ikke er så cool om den nye iPad er prisen. Temmelig dyrt, hvis du spørger mig.