MacBook Air med Retina skærm?

macbook air retina skærmUmiddelbart er der meget der tyder på at når apple i 3 kvartal af 2013 lancere deres nye modeller, så vil deres Macbook air modeller, både 11 og 13 blive udstyret med retina skærm/display ligesom ipad 4 også er blevet.

Apple sænkede i sidste uge priserne på 256 GB modellerne med 100 dollars, så de nu koster 1400 dollars. Grunden til faldet i prisen på apples populære notebook er fordi de har sænket prisen på deres noget dyrere og bedre Macbook pro retina, den nuværende pris på Pro modellen med retina display er 1500 dollars. Udover at sænke priserne på deres bærbare computere så har de også speedet processorne en kende op i fart.

Retina skærmene har virkelig taget deres indtog i Apples sortiment, denne højkvalitetsskærm, blev introduceret sidste år i MacBook pro modellerne. Retina skærm er også tilgængelig i iphone, ipod touch og ipad retina.

Lige nu er der meget der tyder på at Macbook air bliver de næste i rækken til at få det super klare højopløsnings display installeret, og det ville simpelthen være fantastisk, hvis de i forvejen super lækre macbook air modeller fik Retina skærm, det ville lige give prikken over i´et. Vi kan godt afsløre at kommer der retinaskærm i air, så køber vi en til redaktionen.

Priserne på Macbook air med retina skærm er endnu ukendte, men vi gætter på omkring 100-150 dollars mere, end for deres nuværende billigste udgave.