Samsung Galaxy S4 runder 10 millioner solgte enheder

Samsung-Galaxy-S410 millioner Galaxy S4 er blevet solgt fra den kæmpe mobilproducent Samsung, siden lanceringen af den nye super smartphone mobil S4. Hermed er det den bedst sælgende samsungmobil nogensinde.

Det er kun én måned siden at lanceringen af Galaxy S4 var en realitet, og sidenhen har mobil-forhandlerne og teleselskaberne altså fået solgt 10 millioner enheder.

Samligner vi med dens forgænger Samsung Galaxy S3, tog det hele 55 dage at få solgt det samme antal mobiltelefoner. Og modellen før den, samsung galaxy S2 måtte bruge hele 5 måneder på samme antal smartphones.

Efterspørgslen er så stor at der ikke kan leveres nok mobiler til USA, HTC One kan med deres nye mobil flagskib prale af samme skuffe, deres telefon er også totalt udsolgt i flere lande, og fabrikkerne arbejder på højtryk for at få efterspørgslen mættet.

Apples nyeste mobil nemlig iphone 5 har stadig rekorden for den hurtigst sælgende mobiltelefon. Apple modtog over 2 millioner bestillinger på iphone 5 allerede 24 timer efter telefonen var lanceret i apples hovedkvarter.

Samsung regner dog med at deres nye S4 vil overgår til historiebøgerne og blive den bedst sælgende smartphone nogensinde og de arbejder benhårdt på at tilfredsstille alle deres loyale kunder som stadig mener Samsung er det bedste brand når det kommer til mobiltelefoner og mobiltelefoni.

Samsung Galaxy S4 kan købes uden mobilabonnement til den nette sum af kr. 5.500,- Men så får du tilgengæld også en mobiltelefon der stortset kan erstatte den stationære computer derhjemme, og klare mange af de allerbedste og mest krævende spil til smartphones på markedet, for lige nu er der ingen tvivl, Samsung galaxy S4 er et powermonster der kan klare alle multitasking opgaver du smider efter den. Det klarer dens lynhurtige processorkerne nemlig for og alle de GB ram den har til rådighed.