Samsung galaxy S4 vs iphone 5 hvilken tåler bedst at blive tabt på jorden

Samsung Galaxy S4 vs Iphone 5 – hvilken model tåler bedst tab mod jorden?

Vi finder svaret her.

Uanset hvor meget du prøver at passe på din mobiltelefon og hvor meget du prøver at undgå at du taber den på jorden, vil det uundgåelige ske, du vil tabe den før eller siden, enten når du hiver mobilen op af lommen, sætter dig ind i bilen, skal handle ind eller andet, det kan bare ikke undgåes. Udover dette kunne det også være rart at vide hvilken smartphone der egentlig er mest stærk, især når de koster så mange penge og også når man køber mobiltelefon til børn, som har en tendens til at tabe og ødelægge ting.

Hvilken model er så mest holdbar? Vi har valgt at teste de mest populære mobilmodeller nemlig apple iphone 5 og samsung galaxy S3 og S4, først nævnte samsung mobil blev i øvrigt kåret som årets mobiltelefon 2013 og det er vel noget af en bedrift i sig selv.

gorilla glass 3

Hvor godt holder din samsung eller din iphone når den ryger ned på astfalten, det har flere mobilnørder forsøgt at få svar på. Mobiltelefonerne er blevet udsat for det samme, i og med de er tabt ud af lommen eller oppe fra øret

3 tests blev udført og det viste sig at samsung galaxy S4 klarede sig bedst, iphone 5 gik i stykker 2 gange ud af 3, hvor i mod Samsung Galaxy S4 kun gik i stykker 1 gang.

Alt det her skal selvfølgelig tages med et gran salt, og det er også kun ren smartphone nørderi, men det er jo det vi gadgetentusiaster elsker, nemlig at læse om mærkelige test og nye elektronik-gadgets.

Samsung Galaxy S4 er udstyret med det nye Gorilla glass 3 hvor iphone 5 er udstyret med Retina glas. Begge er stærke, men test på youtube viser også at lige nu er det Gorilla Glass 3 der har taget førertrøjen på. Den første galaxy havde ikke gorilla glass, samsung galaxy S2 fik gorilla glas, Galaxy S3 fik gorilla glass 2 og nu har Galaxy S4 har altså fået den nyeste teknologi indenfor stærke mobilskærme nemlig gorilla glass 3.