Nokia Lumia 928

nokia lumia 928Nokia kommer med deres nye flagskib indenfor mobiltelefoner, nemlig Nokia Lumia 928 windows smartphone. Vi behøver ikke afsløre at med denne mobil prøver Nokia at tage kampen op med de største mobilgiganter på markedet, nemlig HTC, Apple, Samsung, LG electronic, & Sony.

Det er mere reglen end undtagelsen at Nokia normalt gemmer deres store lanceringer af nye mobilprodukter til deres årlige Nokiaworld event. Men Lumia 928 er blevet lanceret nu.

Det har næppe været en hemmelighed at Nokia har pønset med en ny topmodel, for de har markedsført den i form af bannere og mobil-reklamer, hermed er det officielt. Det nye flagskib fra Nokia byder bla på Oled skærm på 4,5” (hvilket vi synes er en smule i underkanten, også set i det, at de andre mobilproducenter ikke har fremstillet telefoner under 4,7”) mobilskærmen vil være udstyret med Gorilla glass og kommer med en ppi på 334, hvilket er godkendt, det er ikke det højeste vi har set, den rekord holder samsung galaxy s4 med deres helt nye topmodel, 466ppi er vi oppe på.

Kameraet i Lumia 928 har billedstabilisering indbygget, dermed undgår man rystede billeder, dette er helt klart et must hvis man godt kan lide at bruge sin smartphone som kamera. Kameraet har 8,7 megapixel og et rigtig lysstærkt Carl Zeiss optik. 1,5 Ghz lyder processoren på (hvilket er i den lave ende) og den har 1 GB ram, samt 32 GB indbygget hukommelse.

Noget smart er trådløst opladning af mobiltelefonen, og så er telefonen en anelse mere strømlinet end dens forgænger nemlig Lumia 920.

Pris og leveringsdato af Nokia Lumia 928 er endnu ukendt, men vi gætter på henover sommeren. Vi gætter på at teleselskabet 3 melder den først i deres mobilshop.

Vi glæder os i hvertfald til at se og prøve denne smartphone fra nokia.