Facebook app opdateret til iphone og ipad

apple ipad retinaFacebooks brugerflade og oplevelse er blevet opgraderet til din iphone & ipad.

Er du en af dem der konstant sidder på facebook og tjekker statusopdateringer på din smartphone eller tablet, i form af iphone og ipad? Så burde du lige overveje at smutte forbi appstore og opdatere facebook appen. Der er netop udkommet en ny og langt bedre version af den populære app. Her får du det bedste fa facebook home chat heads. Chat heads er jo som sagt en funktion der blev offentliggjort og lanceret med det nye facebook home system, og det har gjort det langt bedre at bruge facebook messenger.

Selvom Android er en smule længere fremme på dette punkt så virker chat heads kun i selve appen, men hvor du dog stadig kan bruge chatten, tjekke beskeder, og se dine samtaler på alle tidspunkter når du bruger den nye opdateret facebook app til apple produkterne.

Så vil du have en bedre brugeroplevelse når du browser rundt på internettet med din ipad eller iphone, så skynd dig ind i app store og download den nye opdateret facebook app. Er du en af dem der blot har en ipad med wifi på og ikke en 3G tilgængelig ipadmodel med indsætning af simkort i, vil du også kunne spille nogle af de mere krævende spil nu med bedre spilleoplevelse på din ipad.