Amazon kindle mobil smartphone med 3D

amazon kindle mobile smartphoneKraftige rygter tyder nu på at den amerikanske internet amazon gigant er på trapperne med 2 helt nye smartphones mobiltelefoner. Den ene af de 2 mobiler vil få 3D-skærm.

Wall street Journal udtaler at Amazon er igang med at udvikle og producere 2 nye mobiltelefoner, som skal være en del af amazons strategi om at levere elektronisk indhold direkte på folks mobile enheder og tablets, ligesom det har været tilfældet med deres anmelderroste Kindle tablet. Disse rygter har før været fremme, men nye skulle beviserne og rygterne være langt mere konkrete.

Amazon startede oprindeligt som en E-boghandel, men har i de senere år haft en kæmpe succes med at fremstille og producere elektroniske tablets til hele verden, dette i form af Kindle fire e-book-reader og til de langt kraftigere tablets med det nyeste Android installeret som software. Disse enheder har givet adgang til amazons kæmpe filbase så som film, bøger, software og mp3 musik.

Wall street udtaler at den ene mobiltelefon, bliver en brille fri 3D mobil. Mobilen skulle kunne følge det menneskelige øje (ligesom samsung galaxy s4) og vise hologram lignende billeder, der skulle kunne ”svæve” over din mobilskærm og dermed levere 3D billeder i alle vinkler.

Rygter omkring en kindle-mobiltelefon, bliver også styrket kraftigt af at amazon skulle have ansat den tidligere chef for microsofts windows phone styresystem. Samatidig siges der at Amazon arbejder på en helt ny tv-boks der skulle kunne give adgang til deres film & tv tjeneste Amazon Instant Video direkte til forbrugernes smarttv´s og samtidig arbejder de også på at producere en ipod enhed som giver adgang til amazons musik mp3 streaming.

De dårlige nyheder er så at Danmark er så lille et land og ikke særlige mange snakker Dansk, så det har nok lange udsigter til at vi ser disse super smarte innovative mobilprodukter fra internetgiganten Amazon. Det er selvfølgelig ærgeligt, for amazon er kendt for at sælge deres produkter billigt og så tjene deres penge på alt deres digitale indhold så som film, musik, bøger, software mm til deres forbrugere og kunder.

Vi her på redaktionen krydser i hvertfald fingre for at amazon kommer med en kindle mobil smartphone her i Danmark, så vi kan nyde godt af alt deres online mobil indhold. Hvis mobiltelefonen kommer til Danmark skal man jo købe den med et billigt mobilabonnement, da man så kan udnytte telefonens tjenester. Teleselskaber eller mobilselskaber der umiddelbart vil komme til at sælge amazon kindle mobil gætter vi på bliver Tdc, 3 mobil, og måske andre mobilselskaber også, men dette er langt fra bekræftet.

Vi følger helt sikkert sagen på tæt hold.

amazon kindle fire tablet