billigt mobilt bredbånd

billigtmobiltbredbaandØnsker du billigt mobilt bredbåndstelefoni så kan det godt være svært at finde rundt i! Hvad skal man vælge? Skal det være billigt, stabilt, hvor meget uploadhastighed skal man bruge? Hvor meget downloadhastighed skal man bruge? Skal man nøjes med 3G? Hvad med det nye 4G/LTE? Ja spørgsmålene er mange og der er virkelig også mange om budet efterhånden.

Først vil vi anbefale at når man kigger efter billigt mobilt bredbaand så skal man selvfølgelig først og fremmest se på prisen, er det billigere end hos konkurrenterne og hvad får man får sine penge med sit abonnement. En anden ting er selvfølgelig dækning af 3G og evt 4G i hele Danmark, Hvad skal man med mobilt bredbånd hvis man ikke kan finde noget netværkssignal på nogle af de mobilmaster der står rundt omkring i landet. 4G er jo det nye mobile bredbånd der erstatter 3G og 4G er 10 gange så hurtigt, så det er klart at foretrække, desværre er der ikke 4G dækning i hele Danmark på nuværende tidspunkt, dette er begrænset til de 10 største byer i landet, Men befinder du dig der, vil du erfare at du har mobilt bredbånd der er hurtigere end din internetforbindelse hjemme i stuen.

Den mobile dækning skal være i orden og det samme skal prisen være. Det fede ved mobilt internet er selvfølgelig du kan tage det med dig overalt og du kan gå på nettet fra din mobile enhed i toget, i sommerhuset, eller på jobbet. Du slipper også for kabler der ligger og roder på gulvet, da du får et lille usb-modem med, dette plugger du bare ind i din bærbare enhed, indtaster din kode, og så er du online.

De billigste og mest stabile bredbåndsløsninger lige nu er nok Telia, Waoo, oister og Fullrate. Der får du masser af GB til internetbrug, når du skal læse avisen, se youtube, høre musik, eller blot se film på din bærbar eller din mobiltelefon. Du kan bestille dit mobile bredbånd ved at klikke ud på forsiden, og derefter blot vælge om du ønsker Telia, Waoo, eller hvad du mener passer bedst til dit behov. Udbyderne er mobilt bredbånd er lige pt

Oister, Telia, Fullrate og Waoo vi vil nok anbefale Telia som det mest stabile vi har prøvet, og hvor vi modtog den bedste, hurtigste og mest konstante mobildækning. Men dette afhænger også helt klart af hvor i landet man befinder sig. Det skal dog siges at de fleste teleudbydere er ved at være rigtig godt med når det kommer til mobile dækninger i landet.

Har du ellers spørgsmål til mobilt bredbånd eller er i tvivl om hvad der er rigtigt for dig og din familie, så er du mere end velkommen til at skrive en mail, så vil vi prøve at besvare den så godt vi kan.