Android og Windows overhaler ipad

appleipadSelvom der er blevet solgt utallige millioner af ipads verden over, og tallet stiger, så falder apples markedsandele stadig, svaret er tydeligt, folk vil have Android og Windows.

Apple har offentliggjort deres kvartalsregnskab og til trods for elektronik og teknologigiganten har haft øget salg af deres storsælgende ipad fra 11 millioner til 19 millioner i forhold til det tidligere år, så er der stadig tale om store økonomiske fald i markedsandelen.

Tablets er blevet det nye ”guld” indenfor elektronik og internet, det er ikke længere super moderne at sætte sig foran sin gamle stationær computer hvor man er afskåret fra sine børn, kone og familie. Nej computeren er flyttet med over i sofaen når vi ser tv, med over på spisebordet når vi spiser, og sågar med ind i soveværelset når vi skal sove, ja tableten og ipaden følger os overalt vi går.

Én ting der måske forklarer hvorfor vi har taget så godt imod tablets og ipads, er at det er super nemt og brugervenligt, udover dette så er der ingen ventetid ved opstart af sin tablet/ipad, den tænder med det samme og du er klar til at gå online videre det mobile internet med et enkelt tryk på knappen.

Spillene er blevet så meget bedre end da Apple lancerede deres allerførste ipad, det grafiske er blevet højnet kraftigt og grafiken er mindst ligeså god som på en bærbar computer. Det er pludselig også blevet hyggeligt at sidde med sin ipad eller tablet og spille wordfeud eller sænke slagskibe i sofaen overfor lillemor som også spiller på sin tablet, på den måde laver familien ting sammen på en anden måde end man var vant til, man kan godt kalde en ipad / tablet for det nye Ludo.

Selvom der har været lidt sløje anmeldelser på windows tablets, er der alligevel blevet solgt 3 millioner enheder allerede, dette svarer til en markedsandel på 7,5% og det vil sige at Android og Windows nu sidder på over halvdelen af det globale marked.

Apple indtjente i perioden 9,5 milliarder dollars efter skat, dette svimlende beløb lyder selvfølgelig af ret meget, men sandheden er den, at det faktisk er apples første faldende overskud i 10 år nu.

Vi er her på redaktionen overbeviste om at Apple nok skal vende faldet til endnu mere overskud igen, og formentlig allerede når de fremviser deres helt nye apple produkter engang i efteråret som de har proklameret.

Vi venter med stor spænding